Wonder Woman 1984 Fragmanının Yayınlanacağı Tarih Belli Oldu

8
6
2
1
1
Wonder Woman hayranları uzun zamandır, yeni Wonder Woman filmini bekliyor. Sevilen süper kahramanın ikinci solo filmi olacak Wonder Woman 1984’ün fragmanı, Brezilya’daki Comic Con Experience’ta ilk defa yayınlanacak.

Warnes Bros, yeni Wonder Woman filmi ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Warner Bros’un yaptığı açıklamaya göre Wonder Woman 1984’ün fragmanı, 8 Aralık Pazar günü Brezilya, São Paulo'daki Comic Con Experience’da ilk kez yayınlanacak. 

Warner Bros, Wonder Woman için bir panel düzenleneceğini açıkladı. Wonder Woman 1984 paneline filmin yönetmeni Patty Jenkins ve filmin yıldızı Gal Gadot katılacak. İkili, panelin soru-cevap kısmına da katılacak. Warner Bros, yapılacak panelin Twitter’dan yayınlanacağını da açıklamasına ekledi. 

wonder woman 1984

Wonder Woman 1984 hakkında fazla bir bilgi hala yok. Nisan 2019’da gerçekleştirilen CinemaCon’da küçük bir çekim yapıldı. Kısa bir süre önce de Wonder Woman’ın yeni kostümü renkli bir posterde göründü. Filmin senaryosunun Geoff Johns ve Dave Callaham’ın beraber yazdığı belli oldu. Bunun haricinde film hakkında bir açıklama yapılmadı. 

Wonder Woman 1984’ün başrollerinde yine Gal Gadot ve Chris Pine olacak. Wonder Woman 1984’ün oyuncu kadrosuna katılan Kristen Wiig’i Arkeolog Barbara Ann Minerva rolünde izleyeceğiz. Pedro Pascal da yeni Wonder Woman filminde yer alıyor. Ancak Pascal’ın hangi karakteri canlandıracağı daha belli olmadı. 

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/10/23/wonder-woman-1984-theatrical-trailer-debut-revealed-december-dc
8
6
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
8
6
2
1
1