Xbox, Game of Thrones Temalı Xbox One S Çekilişi Yapıyor

15
3
3
2
0
Xbox, sadece iki kişinin sahip olabileceği, Game of Thrones temalı Xbox One S çekilişi gerçekleştiriyor.

Game of Thrones’un final sezonu için Xbox, iki adet özel Xbox One S All-Digital Edition üretiyor. Bu iki özel tasarımdan bir tanesinde Targeryan Ailesi’nin sembolü bulunurken, diğerinde Night King’in (Gece Kralı) ikonikleşmiş zırhının sembolü bulunuyor. Her ikisi de kendine özel çekilişe sahip olacak, yani oyuncular her ikisi için de şansını deneyebilir.

Disk sürücüsü olmayan bu konsollar 4K, HDR desteği ve 1 TB’lık dahili depolama hafızasıyla birlikte geliyor. Bu iki konsol da dahil olmak üzere tüm Xbox One S All-Digital Editions, Forza Horizon 3, Minecraft ve Sea of Thieves oyunlarıyla birlikte geliyor.

Bu konsolların sahibi olmak isteyen ve çekilişe katılmak isteyen oyuncular, Targeryan temalı konsol için aşağıda bağlantısı verdiğimiz tweet’i retweet’leyip #gameofthrone0

Bu konsolları daha da özel yapan şey ise her bir konsolu sadece tek bir kişinin kazanabilecek olması. Yani toplamda, bu Xbox konsollarına sadece iki kişi sahip olabilecek. Bu, hayatta bir kere gelebilecek bir şans ve kimse katılmakla bir şey kaybetmez.

 

 

 

Kaynak : https://gamerant.com/game-of-thrones-xbox-one-console/
15
3
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
15
3
3
2
0