Xbox'ın Patronu, Platforma Daha Fazla Tek Oyunculu Oyunlar Geleceğini Açıkladı

18
2
1
1
0
Son zamanlarda tek oyunculu oyunlar konusunda PlayStation’ın biraz gerisinde kalmış gibi gözüken Xbox, çıkaracağı tek oyunculu oyunlarla bunu telafi etmeyi planlıyor. Xbox patronu Phil Spencer, Twitter'da gelen bir soruya çok daha fazla tek oyunculu oyunun yolda olduğunu söyleyerek yanıt verdi.

Xbox'ın patronu Phil Spencer, tek oyunculu oyunlar oynamayı seven Xbox kullanıcılarını sevindirecek bir açıklama yaptı ve birçok tek oyunculu oyunun yolda olduğunu ifade etti. Bir Twitter kullanıcısının sorusunu yanıtlayan Spencer, Xbox Games Studios’un da yardımıyla tek oyunculu oyunların geleceğini söyledi.

  • “-En azından önümüzdeki yıllarda daha fazla tek oyunculu oyunların geleceğini söyleyebilir misiniz?”
  • “+Evet söyleyebilirim. XGS’ye (Xbox Game Studios) ilavelerle birlikte güçlü tek oyuncu odaklı oyunlar yapacak birçok takıma sahibiz ve bunun devam etmesini istiyoruz.”

gears 5

Phil Spencer’ın verdiği cevap, bu oyunların hangi tür oyunlar olacağı ya da hangi Xbox Games Studios ekiplerinin tek oyunculu oyunlar üzerinde çalıştığına dair bir ipucu sunmadı. Xbox oyuncularına bu konuda güven veren tek şey, en azından bu oyunlar üzerinde çalışılıyor olması oldu.

Microsoft, yakın zaman içerisinde oyunculara sunulacak Gears 5 ve Halo: Infinite gibi oyunlara sahip ve bu oyunlar çoklu oyunculu deneyimlerin yanı sıra tek oyunculu deneyimler de sunuyor ancak Xbox tarafında tıpkı Sony’nin yaptığı gibi bir tek oyunculu oyunlar bekleyen konsol kullanıcıları da bulunuyor. Microsoft’un Xbox Game Studios’ta 15 ekibi var ve bu ekiplerden her biri, oldukça kaliteli tek oyunculu oyun deneyimi sunabilecek potansiyele sahip.

Spencer'ın açıklamalarının devamında şu ifadeler yer aldı: “15 oyun geliştirme stüdyomuzun hepsi; konsolda, bilgisayarda ya da mobilde her nerede oynuyorlarsa herkes için harika oyunlar teslim etmeye odaklanmış durumda. Tarihteki Age of Empires, Forza, Gears of War, Halo, Minecraft, Microsoft Solitaire, Microsoft Flight Simulator, State of Decay gibi en büyük oyun markalarından bazılarının geliştirilmesinden ve yayınlanmasından sorumluyuz. Oynamanın herkesi birleştiren bir şey olduğuna inanıyoruz çünkü herkes oynadığında hepimiz kazanırız.”

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/08/09/xbox-more-single-player-xbox-games-on-the-way/
18
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
2
1
1
0