Xiaomi, 3 Saniyede Isınan Akıllı Atkısını Tanıttı: İşte Bedava Powerbank ile Gelen Atkının Özellikleri

31
4
3
1
0
Xiaomi, müşterilerini soğuk havalarda ısıtacak yeni akıllı atkısını tanıttı. Çin'de satılan atkının derecesinin ayarlanabildiği ve üç saniyede ısınabildiği belirtilirken kullanıcıları tehlikeli durumlardan koruyacağı ifade edildi.

Xiaomi, her ne kadar akıllı telefonlarıyla tanınsa da akıllı ev aletlerinden giyilebilir cihazlara kadar birçok farklı ürünleriyle karşımıza çıkıyor. Çin merkezli teknoloji devi, şimdi de soğuk havaların artık kapımıza dayandığı şu günlerde kullanıcıların imdadına yetişebilecek gelişmiş teknolojilerle dolu bir ürününü tanıttı.

Şirketin Youpin platformundan satışa sunulan bu ürün, bir akıllı atkı. Şirket, dünyanın belli bölgelerinde sıcaklıkların düştüğü, yağmur ve kuvvetli rüzgarların yavaş yavaş arttığı günlerde kışa hazırlık için sıcaklığın kontrol edilebildiği bu ürününü çıkarttığını ifade etti.

Bedava powerbank ile gelen akıllı atkı, 3 saniyede ısınabiliyor

Akıllı atkı, ilk olarak Xiaomi CEO’su Lei Jun tarafından Çinli sosyal medya platformu Weibo’da duyurdu. Ürünün, kullanıcıyı sıcak tutabildiği, bunu da ısı yalıtım malzemesi kullanarak başarabildiği aktarıldı. Ayrıca, karbon nanotüp ısıtma teknolojisiyle birlikte sıcaklık sensörüne sahip olduğu da belirtildi. Açıklamalara göre atkı; 38, 45 ve 50 derece olmak üzere üç farklı sıcaklık seviyesine ayarlanabilmenin yanı sıra 3 saniyede ısınabiliyor.

Bunların dışında çamaşır makinesinde yıkanabilen atkının; aşırı akım, aşırı sıcaklık, kısa devre gibi şeylere karşı koruma sağladığı ve herhangi bir olağan dışı durumda kendini kapatabildiği Xiaomi tarafından vurgulanıyor.

Şu an Çin’deki müşteriler için satışa sunulan akıllı atkı, 21 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Ek olarak ürün sipariş verildiğinde Xiaomi 5000 mAH powerbank’i de ücretsiz olarak hediye gönderiyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2022/11/24/xiaomi-youpin-launches-a-smart-temperature-controlled-heating-scarf-with-a-free-5000mah-powerbank/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
31
4
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
31
4
3
1
0