3
1
0
0
0

Son yıllarda evimizi temizlemek için akıllı robot süpürgeleri kullanmaya başladık. Bu robot süpürgeler biz evde yokken dahi kendi başına tüm evi temizlemeye devam edebiliyor. Bu akıllı süpürgeler arasında da en çok dikkat çeken markalar arasında Xiaomi yer alıyor. Bizler de bugün sizlere, 26 - 29 Kasım tarihleri arasında geçerli "ROBOT2" Promosyon Kodu ile buradaki bağlantıda kaçırılmıyacak bir fırsatla sunulacak akıllı robot süpürge Xiaomi Mi Robot Vacuum'u tanıtacağız. 

Şu anda Cuma İndirimleri'ne özel bir fiyatla ulaşabileceğiniz Xiaomi Mi Robot Vacuum Süpürge, 1800 Pa (pascal) hava basıncını sizlere sunuyor. Son derece güçlü bir çekim gücüne sahip olan bu süpürge, küçük yapısı sayesinde masa, koltuk gibi ev eşyalarının altına girip buraları da temizleyebiliyor. 

Mi Robot Süpürge

İlk kullandığınızda Xiaomi Mi Home mobil uygulamasına bağladığınız robot süpürge, insan gücüne ihtiyaç duymadan evinizin bir haritasını çıkararak bir sonraki temizlemede bu verilerden yararlanıyor. Özellikle evinde evcil hayvan bulunan insanlar için hayat kurtarıcı bir ürün olan Xiaomi Mi Robot Vacuum, 10 mm kenar temizleme özelliği sayesinde evinizi en küçük ayrıntıya kadar temizleyebiliyor. 

Xiaomi Mi Robot Vacuum özellikleri

Xiaomi Mi Robot Vacuum, 5.200 mAh'lik bir batarya ile donatılmış durumda. Tam şarjda kesintisiz 2,5 saatlik bir temizlik imkanı sunan robot süpürge, gücü yüzde 20'nin altına düştüğünde otomatik olarak şarj standına dönüyor. Şarjı yüzde 80'e ulaştığında ise yarım kalan işleri varsa o temizlik programına kaldığı yerden devam ediyor.

Xiaomi Mi Robot Vakum Süpürge

Xiaomi Mi Robot Vacuum'u Cuma İndirimleri kapsamında çok daha uygun fiyata sahip olabilirsiniz. Ürünü satın almak için buradaki bağlantıya tıklayabilir, ayrıca 26 - 29 Kasım tarihleri arasında geçerli Promosyon Koduna da göz atabilirsiniz. Promosyon Kodu'nun  "ROBOT2" olduğunu da hatırlatalım. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri video ile baş başa bırakıyoruz. İyi seyirler.

3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0