Xiaomi'nin Mi Band 4 Dağıtacağı Tasarım Yarışması Başlıyor

9
6
3
1
0
Xiaomi, Mi Band 4 akıllı bilekliğine duvar kâğıdı tasarlanması için dünya genelinde bir yarışma düzenliyor. Şirket, bu yarışmanın kazananlarına Mi Band 4 hediye edeceğini belirtti.

Xiaomi Mi Band 4, şirketin akıllı bileklik ailesinin ilk renkli ekran desteğini sunan bilekliği olmuştu. Bu durum, kullanıcıların bilekliklerine farklı arka plan fotoğrafları ekleyebilmesine olanak sağlıyordu. Sizin de aklınızda güzel olduğunu düşündüğünüz bir duvar kâğıdı fikri varsa bunu Xiaomi’nin tasarım yarışmasına göndermenin tam sırası.

Xiaomi, #DesingWithMi etiketiyle yeni bir yarışma düzenliyor. Bu yarışma, kullanıcıların akıllarındaki duvar kâğıdı fikirlerini gösterebilmeleri için çok büyük bir fırsat. 2 Ağustos 2019’a kadar sürecek olan bu yarışmanın sonucunda kazananlar, Xiaomi Mi Band 4 sahibi olacaklar. Yarışma, dünyanın her yerindeki katılımcıların katılımına açık. Bu da siz okurlarımızın iyi bir fikirle Xiaomi Mi Band 4 sahibi olabileceği anlamına geliyor. İyi olduğunu düşündüğünüz bir fikriniz varsa bunu Mi Community’de paylaşabilirsiniz. 

mi band 4

Katılımcıların şirketin paylaştığı, aşağıdan da inceleyebileceğiniz 3 şablondan birini seçmeleri gerekiyor. Bu şablonlardan birini seçtikten sonra yaratıcılığınızı konuşturmak kalıyor. Arka planı oluşturup duvar kağıdınızı tamamladığınız zaman da eserinizi Mi Community’de #DesignWithMi etiketini içeren bir başlıkla paylaşmanız gerekiyor. Başlığı açtıktan sonra, buradaki başlığın altına kendi başlığınızın linkini, tasarımınızın ismini ve bir ekran görüntüsünü yorum olarak attıktan sonra yalnızca beklemek kalıyor.  

mi band 4 şablon

Tabii tasarım için de birtakım şartlar var. Tasarımınızın ismi 14 İngilizce karakterin üstünde olmamalı. Dikkat etmeniz gereken nokta, boşluklar da karakterlere dâhil. Yukarıda söylediğimiz gibi Xiaomi’nin paylaştığı şablonlara bağlı kalarak tasarımınızı oluşturmanız gerekiyor. Tasarım, 1200x2400 piksel çözünürlüğüne sahip olmalı ve .jpg ya da .png uzantılı olmalı. 

Tasarımların paylaşılması için verilen süre dolduktan sonra, seçim aşamaları başlayacak. İlk önce, katılanların arasından seçilen en iyi %10'luk kişi, bir listeye alınacak ve bu listedeki herkes Mi Band 4 sahibi olacak. Bu kişilerin arasından ise 1 adet kazanan seçilecek ve bu kişi Mi Band 4 kazanırken tasarımı ise Xiaomi’nin resmi tema mağazasında sergilenecek.  

Yarışma 22 Temmuz ve 2 Ağustos tarihleri arasında devam edecek. Bahsettiğimiz %10’luk liste ise 9 Ağustos’ta tamamlanacak ve final için oylamalar başlayacak. En sonunda da 14 Ağustos 2019 tarihinde kazanan açıklanacak.  

Kaynak : https://www.gsmarena.com/design_a_wallpaper_for_the_xiaomi_mi_band_4_and_you_can_win_a_free_band-news-38265.php
9
6
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
6
3
1
0