Xiaomi, Türkiye'deki İlk Lansmanında 'Yeni Bir Ürün' Tanıtacak

88
7
5
4
2
Teknoloji dünyasında son yıllardaki en büyük başarıları elde eden Xiaomi, Türkiye pazarına girişinin ardından ülkemizdeki ilk ürün lansmanını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Lansmanda Xiaomi’nin üst düzey yöneticileri bulunacak ve henüz duyurulmayan bir ürünü göreceğiz.

Geçtiğimiz yıl resmi olarak Türkiye pazarına giriş yapan Xiaomi, ülkemizdeki ilk resmi ürün lansmanını gerçekleştirmek üzere. 28 Mart 2019 Perşembe günü İstanbul’da düzenlenecek lansmanda, Xiaomi’den yeni bir ürün göreceğiz.

Firmanın ürün yelpazesi son derece geniş olduğu için ne göreceğimiz hakkında net bir bilgi paylaşılmadı. Gönderilen basın davetinde sadece “Yeni Ürün Tanıtımı” yapılacağına dair yüzeysel detaylar veriliyor. Geçtiğimiz haftalarda kesinleşen lansmanda, kısa süre önce global tanımı yapılan Mi 9 amiral gemisini göreceğimiz söyleniyordu.

Yukarıda gördüğümüz davetiyenin renkleri, Mi 9’un gövdesinde bulunan renk geçişlerine işaret ediyor. Ayrıca cihazın güçlü kamerasıyla ön plana çıktığını düşünürsek, davetiyedeki kamera detayının da bir gönderme olduğunu söyleyebiliriz. Her şeye rağmen davetiyede yer alan "Yeni Ürün Tanıtımı" açıklaması akıllara başka ihtimalleri de getiriyor.

Xiaomi Türkiye cephesi, net bir bilgi paylaşımında bulunmadığı için 28 Mart’ı beklemek durumundayız. Firma, her ne kadar zayıf bir ihtimal gibi görünse de Mi 9 dışında bir başka ürünüyle de karşımıza çıkabilir.

Detaylar için takipte kalın.

88
7
5
4
2
Emoji İle Tepki Ver
88
7
5
4
2