Xiaomi, Yarın Gizli Bir Ürünün de Bulunduğu 8 Ürünü Tanıtacak

24
10
3
1
0
Xiaomi, yarın içerisinde Mi Band 4 ve gizli bir ürünün de bulunduğu yeni ürünlerini tanıtacak.

Tüm zamanların en büyük girişimlerinden biri olan Xiaomi, yarın bu zamana kadarki en büyük tanıtımlarından birini gerçekleştirecek. Tanıtılacak ürünlerden biriyse uzun zamandır beklenen Mi Band 4 olacak.

Tanıtılacak 6 ürün akıllı ev ürünleri olarak karşımıza çıkacak. Bunların arasında yeni mutfak aletleri de bulunacak. Ortaya çıkan fragmana göre hâlâ gizliliğini koruyan son ürün, Xiaomi’nin ‘kaderini değiştirecek’ cinsten olacak.

Mi Band 4, uzun zamandır gündemde olan bir cihazdı. Giyilebilir akıllı teknoloji ürünleri arasında fazlasıyla yaygın olan cihaz, fiyat/performans ürünü olması sebebiyle kısa sürede kullanıcıların gözdesi haline geldi. Mi Band 4 ile ilgili şu an için bilinenlerse cihazın 135 mAh değerinde bir bataryanın yanı sıra OLED ekrana sahip olacağı.

Xiaomi’nin ‘kaderini değiştirecek’ cihaza gelince, yeni cihazın yeni ve çığır açan bir cihaz olacağı belirtildi. Dahası, Xiaomi kelimenin tam anlamıyla “Daha önce böyle bir şey görmedik” açıklamasında bulundu. Kısaca özetlemek gerekirsek Xiaomi, bizi şaşırtacağı konusunda oldukça emin.

Yarın ne göreceğimiz şu an için tam olarak belli olmasa da Xiaomi’nin katlanabilir telefonunu görme ihtimalimiz bir hayli yüksek ancak daha önce hiç ortaya çıkmamış bir şey de görebiliriz. Bu gizli ürünün ne olduğunu öğrenmek için takipte kalın.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/06/10/xiaomi-to-announce-8-new-products-tomorrow-including-the-mi-band-4/
24
10
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
24
10
3
1
0