Xiaomi Yöneticisi, Mi Mix 4'te Süper Yakınlaştırmalı Telefoto Lens Olabileceğini Söyledi

27
4
2
0
0
Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, üst segment telefonlarını çıkardığı markası Mi Mix'in yeni nesil telefonunda süper yakınlaştırmaya sahip telefoto lens kullanacak.

Xiaomi’nin Mi Mix serisi, şirketin pazardaki en iyi telefonları konumunda ve Çinli üretici, bu seriyle her zaman için kullanıcılarına en son teknolojiyi sunmaya çalışıyor. Şirket, Mi Mix 3’te kullanıcılarına çerçevesiz bir tam ekran deneyimi sunmuştu. Teknoloji devinin, serinin bir sonraki telefonu için planı ise yüksek çözünürlüklü kameralar olacak.

Xiaomi Ürün Yöneticisi Wang Teng, Weibo hesabından yaptığı paylaşımda Mi Mix 4’te “periscope-cum-telefoto” lens olacağının ipuçlarını verdi. Bir kullanıcının, Mi Mix 4’te süper yakınlaştırmaya sahip telefoto lens olup olmayacağını sorması üzerine Teng, bu özelliğin olabileceğini söyledi.

mi mix 3

Periskop lens modülü, oldukça başarılı hibrit yakınlaştırma yeteneği sayesinde övgüleri toplamıştı ki Xioami de zaten bir sonraki Mi Mix akıllı telefonunda bu teknoloji kullanmak istiyor. Ayrıca şirketin son patent onayında, Xiaomi’nin periskop kamera teknolojisi üzerine çalışmalar yaptığı ortaya çıkmıştı. Bu lensi daha önce Huawei P30 Pro’da ve Oppo Reno 10x Zoom’da da görmüştük.

64 MP ve periskop kamera sisteminin yanı sıra Xiaomi Mi Mix 4’ün, yeni duyurulan Snapdragon 855 Plus ile birlikte geleceği düşünülüyor. Xiaomi ayrıca, bu işlemciyi kullanan Black Shark 2 Pro’nun tanıtımını önümüzdeki hafta yapacağının da duyurusunu yapmıştı.

Sizin Xiaomi’nin yeni Mi Mix markalı akıllı telefonundan beklentileriniz ne? Sizce şirket, kameranın yanı sıra yeni telefonuna ne gibi özellikler ekleyecek? Fikirlerinizi ve düşüncülerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://beebom.com/mi-mix-4-super-zoom-telephoto-lens/
27
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
27
4
2
0
0