Yanan iPhone, Bir Adamın Bacağını Paramparça Etti!

1
0
0
0
0
Avustralya’da yaşayan bir iPhone kullanıcısı, bisiklet sürdüğü sırada telefonunun yanması sonucu bacağından ağır bir şekilde yaralandı.

Avustralya’nın başkenti Sydney’de bisikletiyle seyir halinde olan Gareth Clear isimli bir kişi, iPhone’unun yanması sonucu vücudunun poposuyla bacağı arasında kalan kısmından ağır şekilde yaralandı.

Bisiklet sürdüğü sırada bir yanma hissettiğini belirten Clear, aslında bunu ilk başta fark etmemiş. Daha sonra burnuna gelen bir kokunun ardından kendi kendine ‘bu yanık et kokusu da ne?’ deyince anlamış telefonunun yandığını.

Hemen telefonu tutup arka cebinden çıkarmak isteyen Clear, parmaklarının yanması sonucu telefondan ‘attığı yumrukla’ kurtulabilmiş. 

Bunun kendisi açısından tam bir trajedi olduğunu söyleyen Clear, şimdi vücuduna yapışmış ölü derinin dışarı atılması için 6 gün boyunca makineye bağlı olarak yaşamak zorundaymış. 

Şimdi sorulması gereken başka bir soru, naylon kaplı bir şortun arka cebine telefon koyup bisiklet sürmek ne kadar mantıklı? Her pedal çevrildiğinde telefonun naylon kaplı materyalle sürtünmesi, cihazın fiziksel olarak aşınmasına ve dolayısıyla ısınmasına sebep olur. Sanki bu yanma olayına sebep olan durum buymuş gibi geliyor bana. 

BONUS

Apple, iPhone 6'larla birlikte büyük skandallar atlattı. Büküldü, yaktı, patladı vs... Peki çift kameralı iPhone 7 ile neler olacak? Samsung Note 7'nin göz tarayıcısına karşı dik bir duruş sergileyebilecekler mi? Aşağıdaki videomuzu izleyerek hem bilgi edinebilir hem de anketimize katılabilirsiniz. 

 

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0