Yeni Bir PS Vita Mı Geliyor?: PS Vita Trinity Ortaya Çıktı

2
0
0
0
0
PlayStation Neo konsolunun tanıtımına kısa bir süre kala PS Vita Trinity adlı yeni PS Vita ortaya çıktı.

PlayStation oyun konsolunun yeni versiyonu PlayStation Neo’yu tanıtmaya hazırlanan Japon menşeili üretici Sony’nin PS Neo basın toplantısına kısa bir süre kala PlayStation cihazlarıyla ilgili yeni bir bilgi sızdırıldı.

PS Vita konsolunun yeni modeli PS Vita Trinity, sızdırılan bir belgeyle birlikte ortaya çıktı. Bir önceki PS Vita’ya göre ne gibi farklılıkları olduğu henüz bilinmeyen PS Vita Trinity’nin, 7 Eylül 2016 tarihinde New York, PlayStation Theatre’da düzenlenecek basın toplantısında PS Neo konsoluyla birlikte tanıtılacağı iddiaları hızla gündeme oturmuş durumda.

Açıkçası günümüzde mobil cihazlar Vulkan gibi güçlü oyun motorları sayesinde konsol kalitesinde oyunlar sunarken yeni bir PS Vita’nın başarılı olup olamayacağını bilemiyoruz, muhtemelen şirket bu ürünü sadece elde oyun oynamanın dışında PS Neo kontrolüyle de bir şekilde ilişkilendirecektir ki iyi satış rakamlarına ulaşabilsin.

Bu arada, Sony’nin son dönemde planladığı ürünlerine Morpheus, Neo ve şimdi de Trinity isimlerini vermesiyle sürekli Matrix karakterlerinden yürümesi dikkatlerden kaçmadı. Sanırım bu isimleri belirleyen yönetici zamanında çok Matrix izlemiş.

Not: Haber görselinde standart PS Vita'ya yer verilmiştir, yeni modele ait bir görüntü henüz mevcut değil.

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0