Xiaomi, Oyun Telefonu Olacağı Düşünülen Yeni Bir Cihazı Sertifikaladı

13
3
3
1
1
Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı tarafından Xiaomi adına M1906GT model numaralı bir telefon sertifikalandı. Cihazın, Xiaomi’nin yeni çıkaracağı, Helio G90T işlemciye sahip bir oyun telefonu olabileceği konuşuluyor.

Xiaomi, yeni bir cihazın sertifikasını aldı. Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı tarafından sertifikalanan telefonun model numarası M1906GT. Bu telefon, muhtemelen Xiaomi’nin yeni çıkaracağı oyun telefonu olabilir zira Xiaomi Hindistan CEO’su Manu Kumar Jain, MediaTek’in yüksek performans için çıkardığı yeni işlemci Helio G90T’yi kutlarken, onlarla ortak bir iş yapacaklarını da belirtmişti.

xiaomi

Xiaomi’nin Helio G90T ile güçlendirilmiş bir telefonu piyasaya sürmesini zaten bekliyorduk ancak sertifikasını alan bu model bahsettiğimiz model mi henüz bilinmiyor. Şirketin CEO’su tarafından yapılan duyuru cihazın yakın bir zamanda geleceğini belirtiyordu. Bazı kaynaklar ise telefonun bu ay içerisinde piyasaya sürülebileceğini belirtiyor.

Bununla birlikte, Helio G90T ile güçlendirilmiş bir telefonun yanı sıra Redmi 64 MP kameraya sahip bir telefon daha piyasaya sürmeyi planlıyor. Henüz onaylanmamış olsa da M1906GT model numaralı bu cihaz, bahsettiğimiz 64 MP’lik kameraya sahip cihaz olabilir. Bu cihazla ilgili 64 MP sensöre sahip olmasının dışında bildiğimiz tek şey, telefonun dörtlü arka kamera kurulumuna sahip olacağı. Cihazın ekran boyutu ve tipi, işlemcisi ve batarya kapasitesi hala bilinmiyor. Eğer sertifikalanan cihaz bu ise, yakın zamanda karşımıza daha fazla bilgi çıkabilir.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/08/03/new-xiaomi-phone-gets-certified-may-be-its-helio-g90t-phone-or-64mp-phone/
13
3
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
3
3
1
1