Yerli Hacker Filmi "Tehdit: Siber Çöküş" Vizyona Girmek İçin Destek Bekliyor

1
0
0
0
0
Yerli Hacker Filmi "Tehdit: Siber Çöküş" Vizyona Girmek İçin Destek Bekliyor
Senaryosu ve bazı görüntüleri hazırlanan Türk yapımı hacker filmi "Tehdit: Siber Çöküş"ün vizyona girmesi için Fongogo'da kampanya başlatıldı.

Dünya genelinde özellikle bilişim meraklıların heyecanla izlediği siber dünyayı konu olan milyonlarca dolar bütçelerle çekilen başarılı yapımlar bulunuyor ancak ne yazık ki ülkemizde bu tarz bir film henüz yok.

Bu alanda Türkiye'den çıkan bir hackerın dünyasını konu alan Tehdit: Siber Çöküş isimli filmden daha önce sizlere bahsetmiştik. Tamamlanması için yoğun bir şekilde çalışılan ve önemli bir miktarda harcama yapılan film projesi şu anda maddi ihtiyaçtan dolayı yarıda kalmış durumda. Bu duruma çare arayan film yapımcıları, Türkiye'den başarılı bir siber dünyayı konu alan film çıkmasını isteyenlerin destek vermesi için Fongogo'da bir kampanya başlattı.

Filmin tamamlanması için ihtiyaç duyulan bütçeye yönelik başlatılan kampanyada aynı zamanda projeye yapılan bağış miktarına göre filmin kupası, tişörtü ve imzalı posteri gibi çeşitli eşyalar hediye ediliyor.

Güncelleme: Tehdit: Siber Çöküş'ün fonlaması çalıntı kredi kartı kullanıldığı gerekçesiyle sonlandırıldı! Konuyla ilgili haberimizi bu bağlantıdan okuyabilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0