Yılların İntikamcısı John Wick, Artık Bir Avenger (Yoğun Mizah İçerir)

55
12
6
4
2
Komedyen Benjamin Bailey, Hollywood'un usta katili John Wick'i Marvel Sinematik Evreni'ndeki intikamcıların arasına yerleştirdi. Filmin resmi Twitter hesabı ise bu 'isabetli' karara destek verdi.

John Wick, kendine özgü aksiyonu ile şimdiden sinema tarihinin unutulmazları arasına girmiş durumda. Ancak John Wick artık yalnızca intikam peşinde koşan usta bir katil değil; o artık bir Avenger. Komedyen Benjamin Bailey, Twitter üzerinden #AvengeTheFallen (düşenlerin intikamı) etkieti ile John Wick’in köpeği ile bir fotoğrafını paylaştı. İlginç olan nokta, görseldeki ‘Avenge the fallen’ yazısı, Marvel’ın resmi Twitter hesabından paylaştığı Avengers: Endgame oyuncularına ait posterlerde kullanılan slogandı.

John Wick serisinin resmi Twitter hesabı olan John Wick: Chapter 3 - Parabellum (@JohnWickMovie), Benjamin Bailey’nin attığı tweeti alıntıladı ve ‘Whatever it takes’ (Ne olursa olsun) yazdı. Bu slogan, Avengers: Endgame’in ikinci fragmanında ekip üyelerinin savaşa hazırlanırken söyledikleri slogandı. Bir başka deyişle Benjamin Bailey, John Wick’i Marvel Sinematik Evreni’nin içinde attı ve John Wick’in resmi Twitter hesabı da buna mizaha destek verdi.

26 Nisan’da vizyona girecek olan Avengers: Endgame, 2008 yılında vizyona giren Iron Man 1 filmi ile başlayan Marvel Sinematik Evreni’nin 21 filmlik birinci bölümünün sonu olacak. Avengers: Endgame genel olarak Marvel’ın ‘iyi kalpli’ süper kahramanlarının Thanos’tan intikam almasını konu alacak. 17 Mayıs’ta vizyona girecek olan John Wick: Chapter 3 - Parabellum ise önceki filmlerde olduğu gibi usta katil John Wick’in intikam mücadelesini konu alacak. Belkide film, John Wick’in Titan gezegeninde sonsuzluk eldiveni ile Thanos’u tokatlamasıyla sonuçlanır. Belki de...

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/03/27/john-wick-avengers-endgame-poster/
55
12
6
4
2
Emoji İle Tepki Ver
55
12
6
4
2