YouTube Music, Şarkılar Arası Geçişte Yaşanan Duraksama Sorununa Çözüm Buldu

7
2
0
0
0
Dijital müzik platformu YouTube Music’te bir şarkıdan diğerine geçerken yaşanan duraksama, kesintisiz müzik keyfi yaşamak isteyen kullanıcıları bir hayli mutsuz ediyordu. Uygulama için yayınlanan yeni güncelleme, bu soruna nihayet bir çözüm olmuş gibi görünüyor.

Spotify ve Apple Music’in at koşturduğu steaming müzik piyasasının yeni oyuncularından biri olan YouTube Music, uzun bir bekleyişin ardından geçtiğimiz temmuz ayında ülkemizde kullanıma sunulmuştu. Google Asistan entegrasyonuna sahip olan YouTube Music, bir şarkıdan diğerine geçerken ufak bir duraksama yaşıyordu. 

Bunun nedeni, uygulamanın bir sonraki şarkıya geçmeden önce mevcut şarkıyı durdurmak için zamana ihtiyacı olmasıydı. Neyse ki Google, yayınladığı yeni YouTube Music güncellemesi ile bu sorunu harika bir yazılım numarası ile çözdü. 

youtube music spotify

Bugün itibarıyla dünyadaki tüm YouTube Music Premium abonelerine sunulan güncelleme, şarkı değiştirirken yaşadığınız sinir bozucu aksamaya veda etmenizi sağlıyor. Kısacası YouTube Müzik uygulamasını kullananlar, en sevdikleri albümleri daha önce hiç olmadığı kadar kesintisiz ve akıcı bir şekilde dinleyebilecekler. 

Bu hamle, Spotify veya Apple Music kullanıcılarının Google’ın müzik servisine geçmesini sağlar mı sağlamaz mı bilinmez; ancak mevcut YouTube Music abonelerini bir hayli mutlu edeceği kesin. YouTube Music’in reklamsız ve kesintisiz müzik keyfi sunan premium planına aylık 13,99 TL ödeyerek abone olabilirsiniz. 

Kaynak : https://www.androidcentral.com/youtube-music-app-finally-gets-gapless-music-playback
7
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
2
0
0
0