YouTube Tarihinin Gelmiş Geçmiş En Ürkütücü 5 Videosu (+18)

1
1
0
0
0
YouTube Tarihinin Gelmiş Geçmiş En Ürkütücü 5 Videosu (+18)
İnternet tarihinde birçok ürkütücü video mevcut. Bunların en korkunç ve gerçek olduğu düşünülen 5 tanesini derledik.

İnternet hızının artması ve videoların rahatça izlenebilmesinden sonra, birçok kişi ürkütücü videoların tutkunu olmuştu. Hatta yalan bile olsalar, videolar sosyal ağlarda paylaşım rekoru kırmışlardı. Yıllar içinde bu tarz içerikler büyük bir artış gösterdi. Biz de internet video platformlarının amiral gemisi YouTube’daki en korkunç videoları sizler için derledik.

Yeraltı Mezarlığında Kaybolan Adam

Paris’te birçok yeraltı mezarlığı bulunuyor. Toplamda 6 milyon insan kemiğinin bulunduğu tahmin edilen bu videodaki labirentimsi mezarlık, “catacomb” olarak geçiyor. Yerin 20 metre altında ve yaklaşık 2 km uzunluğundaki “catacomb”da kaybolan adam, videoda elindeki kamerayı düşürüyor ve kaçıyor. Bu şahıs kaybolduktan sonra bir daha bulunamadı.

Elisa Lam - Asansör Videosu

2013’ün Ocak ayında Kanadalı bir öğrencinin kaybolduğu bildirilmişti. Enson Cecil Hotel isimli Los Angeles’taki bir otelde görülmüştü. Çıplak bedeni LA Polisi tarafından bir binanın su kulesinde bulundu. Kız, sanki bedeni birşey tarafından ele geçirilmiş veya uyuşturucu almış gibi davranıyordu. Videoda bu görüntüler mevcut.

Toksikoloji raporuna göre kanında herhangi bir uyarıcı madde yoktu. Bulunduğu su kulesine gitmesi için birçok kilitli kapıyı geçmesi gerekiyordu. Su tankının kapakları 10 kilo ağırlığındaydı. Peki oraya nasıl girdi?

Apartmandaki Ürkütücü Şahıs

Joe Cummings isimli aktörün evinde çekilen görüntüler, evinde kendisinden habersiz yaşayan, evsiz bir kadını tespit etti. Bu görüntüler kurgu mu bilmiyoruz fakat Joe Cummings gerçek olduğunu iddia ediyor.

2014’ün En Berbat Makyaj Videosu

2014’te the15experience isimli bir kullanıcı, yukarıdaki videoyu şu açıklama ile yükledi: “Bu video bana anonim olarak geldi, hakkında herhangi bir bilgim yok. Gerçek olup olmadığına siz karar verin.”  Video o kadar çok izlendi ki insanlar, sonunda bu kadını aramaya başladılar. Orjinal video silindi ve Facebook’a “gerçek bir paranormal video” olarak eklendi. Nikki’nin herhangi bir sorunu yok.

Sırp Takipçi

Bu video “bulunmuş bir çekim” olarak Sırp görevliler tarafından yayınlandı. Videoda iki çocuk kayboluyor. Thrillist’e göre bu kısa bir korku filmi olabilir. Yaşananların gerçek olduğuna dair kanıt yok, fakat yine de tüyler ürpertici.

Kaynak : http://www.unilad.co.uk/video/these-are-the-most-terrifying-viral-videos-in-youtube-history/
1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0