13 Yıl Önce Rüyasında Gördüğü Rakamlarla Loto Oynayan Adam 1 Milyon Dolar Kazandı

25
8
7
1
1
13 Yıl Önce Rüyasında Gördüğü Rakamlarla Loto Oynayan Adam 1 Milyon Dolar Kazandı
Avustralyalı bir adam, 13 yıl önce rüyasında gördüğü rakamlarla loto oynadı ve 1 milyon dolar ikramiye kazandı.

Şansın yüzünüze ne zaman güleceği belli olmaz. Belki bugün, belki yarın, belki de 13 yıl sonra… Adının açıklanmasını istemeyen Avustralyalı bir adam, 13 yıl önce rüyasında kazanan rakamları gördü. Kısa süre önce bu rüyası ‘nasıl olduysa’ aklına gelen adam, o gün rüyasında görmüş olduğu kazanan rakamlarla loto oynadı.

Ertelemeli bir talih kuşuna sahip olan adam, oynadığı kupon sayesinde 1 milyon dolarlık ödül kazandı. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan adam, “Biletimi kontrol ettim ve haberleri takip ettim. Bir gün o rakamların hepsini göreceğimi biliyordum, onlardan hiç vazgeçmedim.” şeklinde konuştu.

Kazanan rakamları 13 yıl önce rüyasında gördüğünü iddia eden adamın daha önce de çeşitli şans oyunlarından ikramiyeler kazandığı belirtilirken, “Onlar kesinlikle benim şanslı numaralarımdı, o rakamlarla oynamaya devam ettim.” şeklinde konuştu. Siz, siz olun rüyalarınızı unutmamaya çalışın.

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/yasam/201905131039030420-13-yil-once-ruyasinda-gordugu-rakamlarla-loto-oynadi-1-milyon-dolar-kazandi/
25
8
7
1
1
Emoji İle Tepki Ver
25
8
7
1
1