6.1 ve 6.5 İnçlik Yeni iPhone Modellerinin Tasarımını Kanlı Canlı Gösteren Video

26
7
6
3
3
Shai Mizrachi, 6.1 ve 6.5 inç ekranlı yeni iPhone modellerinin 2017 model iPhone X'a kıyasla ne kadar büyük olduğunu göstermek için teknik çizimlerden yola çıkarak oluşturulan maketleri gün yüzüne çıkardı.

Apple resmi bir açıklama yapmış olmasa da şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgiler ve ortaya çıkan teknik çizimler Cupertino merkezli şirketin 2018 yılında 3 yeni iPhone modeli tanıtacağını gösteriyordu. Bu modellerden biri, geçtiğimiz yıl tanıtılan modelin güncellenmiş versiyonu olan 5.8 inç OLED ekranlı iPhone X; ikincisi,  yeni ‘Plus’ model olan 6.5 inç OLED ekranlı iPhone X Plus; üçüncüsü ise henüz adı tam olarak bilinmeyen fakat 6.1 inçlik LCD ekrana sahip uygun fiyatlı bir iPhone olacak.

Tanıtılan tüm modeller, 2017 model iPhone X gibi çerçevesiz ve çentikli bir tasarıma sahip olacak. Bazı sızıntılar, premium model olan iPhone X Plus’ın üç arka kamera ile tanıtılabileceğini söylese de bu konuda henüz somut bir kanıt bulunmuyor. Tasarım itibari ile diğer iPhone modellerden ayırt edilemeyecek olan 6.1 inç LCD ekranlı uygun fiyatlı model ise 3D Touch, çift arka kamera gibi OLED ekranlı modellerin sahip olduğu bazı özellikleri desteklemeyecek. Face ID desteği ise tüm iPhone modellerinde yer alacak.

Shai Mizrachi, 6.1 ve 6.5 inç ekranlı yeni iPhone modellerinin geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen iPhone X ile boyutsal olarak ne kadar farklı olduğunu göstermek için fabrikadan sızdırılan teknik çizimlere göre oluşturulmuş 6.1 ve 6.5 inçlik iPhone maketlerini, iPhone X ile yan yana getirdi. Herhangi bir ses bulunmayan videoda yeni iPhone modellerinin çerçevesiz tasarımları sayesinde iPhone 8 Plus ile neredeyse aynı boyutlara sahip olduğunu fark edebilirsiniz.

Kaynak : https://www.mobilescout.com/tech/news/n106771/iphone-2018-61-inch-65-inch-dummy-video.html
26
7
6
3
3
Emoji İle Tepki Ver
26
7
6
3
3