Alerabat.com’la Tüm Kampanyalara Bir Tek Yer Üzerinden Ulaşın

8
3
1
1
0
İnternetten alışveriş yaparken indirimli ürünler arıyorsanız, alerabat.com pek çok farklı kategoride sunduğu binlerce kampanya ile vazgeçilmez sitelerinizden birisi olacak.

İnternetin her köşesi sayısız kampanya ve indirimle dolu. Asıl olay, bu indirimler bitmeden bizim onların farkına varmamız. Biz nasıl sizlere ücretsiz olan oyunları ulaştırmak için çabalıyorsak, alerabat.com de indirim olan alışveriş mağazalarını size ulaştırıyor. MediaMarkt, Gittigidiyor, Arçelik, n11, Teknosa gibi pek çok alışveriş mağazası ile anlaşma sağlayan alerabat.com, bu mağazaların kullanıcılara sunduğu çeşitli indirim ve kampanyaları takipçilerine ulaştırıyor. Bu sayede siz hangi kampanyalar var diye arama yapmadan tek bir sayfa üzerinden bütün kampanyalara ulaşabiliyorsunuz. 

Sayfada yemek siparişinden kitaba, oyundan elektronik eşyaya kadar pek çok kategori yer alıyor. Biz normal olarak sayfanın Elektronik Eşya bölümü ile ilgileniyoruz, ancak eğer siz isterseniz 24 farklı kategoride 2278 indirim kodunun ve kampanyanın tadını çıkartabilirsiniz.

Bu indirimlerden kısaca bahsetmem gerekirse, örneğin bu sıralar Gittigidiyor üzerinde %70’e varan indirimler var. Yüzlerce ürünün indirime girdiği bu dönemi kaçırmamak için alerabat.com’u takip etmeniz yeterli. Bunun dışında, Teknosa.com’da tüm dizüstü bilgisayar ve notebooklarda KDV tuttarı kadar, yani %18 indirim var.

Örneğin alerabat.com üzerinden “20 TL Gittigidiyor İndirim Fırsatı” kampanyasına katılabilir, eğer kazanırsanız satın aldığınız herhangi bir üründe bu indirimden yararlanabilirsiniz. Bu şekilde binlerce kampanyaya ulaşabileceğiniz alerabat.com’u yer imlerinize eklemenizi ve alışveriş yapmadan önce buraya bakmanızı öneriyorum. Belki de aradığınız ürün hiç beklemediğiniz bir mağazada indirime girdi ve siz farkında olmadan indirimsiz fiyattan aldınız. Böyle durumlarda alerabat.com hayat kurtaracaktır.

8
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
3
1
1
0