Android Oreo'lu Samsung Galaxy Telefonlar İçin Good Lock 2018 Yayınlandı

28
6
2
2
2
Samsung'un Android Oreo ile çalışan akıllı telefonlarına pek çok kişiselleştirme özelliği kazandıran uygulaması Good Lock 2018 resmen yayınlandı.

Samsung, ilk kez 2016 yılında piyasaya sürdüğü ve Android 6.0 Marshmallow ile çalışan cihazlarla uyumlu olan Good Lock uygulamasını güncelleyerek Android 8.0 Oreo ile çalışan cihazlarla uyumlu Samsung Good Lock 2018 uygulamasını yayınladı.

Good Lock, Samsung akıllı telefon kullanıcılarına üçüncü parti bir uygulamaya gerek duymadan Samsung Experience 9.0 üzerinde bazı kişiselleştirmeler gerçekleştirmelerine izin veriyor. Böylece Samsung kullanıcıları cihazlarını çok daha göze hoş hale getirebiliyorlar.

Lockstar özelliği sayesinde Good Lock uygulaması ile kilit ekranını dilediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz. Bu kişiselleştirmeye duvar kağıdı ve saat widget’ının yanı sıra kilit ekranı arayüzünün değiştirilmesi de dahil.

Bununla birlikte Quickstar özelliği, pek çok ayarın kısa yollarının bulunduğu Quick Panel’in de kişiselletirmesine imkan sağlıyor. Pek çok kişiselleştirmenin yanı sıra kullanıcılar her bir ayar için aktif-pasif renklerini değiştirebilirler.

Uygulama değiştiricinin dikey uygulama diziliminden sıkıldıysanız Good Lock ile uygulama değiştiriciyi de bir elden geçirebilirsiniz. Ayrıca Good Lock, tek el modunu da elinize çok daha uygun hale getirmenize imkan tanıyor.

Samsung Good Lock 2018 uygulaması resmi olarak henüz sadece Hindistan’da yayınlandı. Fakat test Android Oreo ile çalışan bir Samsung akıllı telefona sahipseniz buraya tıklayarak test aşamasındaki uygulamanın APK’sını indirebilirsiniz.

Kaynak : http://www.bgr.in/news/samsung-good-lock-2018-app-launched-for-galaxy-devices-running-android-oreo/
28
6
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
28
6
2
2
2