Apple, ASMR Konulu Yeni 'iPhone ile Çekildi' Videoları Paylaştı

14
9
6
3
1
Apple, ASMR Konulu Yeni 'iPhone ile Çekildi' Videoları Paylaştı
Duyduğumuzda bizleri rahatlatan ve içimize huzur salan seslerle sık sık karşılaşıyoruz. Bunu fark eden Apple ise tamamen bu rahatlatıcı seslerin kullanıldığı videoları içeren "ASMR Sezon 1"i yayınladı.

Akıllı telefon sektörünün lider şirketlerinden olan Apple, düzenli olarak yayınladığı ve gerçek anlamda üzerinde uzun mesailer harcandığı belli olan reklam filmleriyle de bir hayli tanınıyor.

Özellikle "iPhone ile Çekildi" video serisiyle sesini büyük kitlelere duyuran Silikon Vadisi devi şirket Apple, yine bu seriye ait yepyeni videoları bugün yayınladı.

Rutinin dışına çıkan Apple, iPhone ile Çekildi serisinin bu bölümünde ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response - son zamanların rahatlatıcı ses içeren içerik trendi) odaklı videoları kullanıcılara sundu. İzleyip dinleyeni rahatlatıcı etki taşıyan bu videolar, yayınlanmalarının üzerinden çok kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen binlerce kişiye ulaştı.

Apple'ın bu video serisine ASMR Sezon 1 ismini vermesiyle bundan böyle Apple tarafından paylaşılan ASMR videolarıyla sık sık karşılaşacağız gibi gözüküyor.

Videoları başlatmadan önce en iyi deneyimi yaşayabilmeniz için Apple, kulaklık kullanmanızı öneriyor.

6 ila 10 dakika uzunluğuna sahip olan 4 adet video paylaşan Apple bu videoların ilki olan "Hayalat Ormandan Fısıltılar"da Hayalet Orman hakkında fısıldayan bir kadın konu alınıyor.

İkinci video olan "Cezbedici Ahşap Dükkanı"nda ahşap yontmayla uğraşan bir usta bulunurken üçüncü videoda ise tren yolunda yürüyen bir kişinin çıkardığı ayak ve ot sesleri kulağa geliyor.

Son video olan "Kampta Sakin Bir Yağmur" ise video serisi arasında en çok beğenilenlerden. Yağmurun verdiği rahatlatıcı ses ile kendi iç sesinizi dinleyebilir, zihninizin derinliklerine ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2019/08/07/apple-shot-on-iphone-asmr-videos/
14
9
6
3
1
Emoji İle Tepki Ver
14
9
6
3
1