Apple'ın Kredi Kartı Apple Card Kullanıma Açıldı

15
10
5
2
1
Teknoloji sektöründe gerçekleştirdiği yeniliklerle büyük bir hayran kitlesine sahip olan ABD merkezli şirket Apple tarafında meraklı bekleyiş sona erdi. Apple, an itibarı ile Apple Card’ı kullanıma sundu.

Silikon Vadisi devi Apple’ın içerisinde bulunduğumuz yılın başlarında düzenlediği etkinlikte duyurduğu Apple Card, sıradan kredi kartlarına göre tasarımındaki sadeliğiyle ön plana çıkıyor.

Üzerinde herhangi bir kart numarası bulunmayan Apple’ın kredi kartının tamamen titanyumdan yapılması ise kartın sağlamlığını artırırken kişilerin de fazlasıyla ilgisini çekiyor.

apple card

Geçtiğimiz hafta içerisinde Apple Card’ın Ağustos ayının ilk yarısında piyasaya sürüleceğini duyuran Tim Cook sözünde durdu. Apple Card, dün (TSİ) 18.00’de kullanıma açıldı.

Kayıtlarını yaptıran kullanıcılar eğer herhangi bir sorun çıkmaz ise Apple’ın üzerinde fazlasıyla durduğu yeni kredi kartı Apple Card’ı kullanmaya hak kazanıyorlar.

apple card

Şu anlık sadece ABD vatandaşları tarafından kullanılabilen Apple Card’ın önümüzdeki dönemlerde diğer ülkeler ve bölgeler tarafından da kullanılabileceği düşünülüyor.

Apple Card ile oldukça cazip teklifleri kullanıcılarına sunan Apple, girmiş olduğu yeni sektörde de adını kazıyacak gibi gözüküyor. Yeni detayları erkenden öğrenmek için bizleri takipte kalın.

15
10
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
15
10
5
2
1