Apple’dan Simsiyah iPhone 7 Alacaklara Uyarı: Yüzeyi Zamanla Çizilecek

2
0
0
0
0
Apple, tanıtımını yaptığı yeni iPhone 7’lerden ‘simsiyah’ renk alternatifiyle ilgili önemli bir uyarıda bulundu.

Apple’ın dün akşam duyurduğu yeni iPhone 7’lerde siyah ve simsiyah renk alternatifleri yer alıyor. Görünüm itibariyle oldukça şık görünen bu iki renkten simsiyah olanı için bir uyarıda bulunan Apple, cihazın yüzeyinin zamanla çizilebileceğini belirtti. 

Simsiyah iPhone 7’nin parlaklığı, dokuz aşamalı oldukça hassas bir anodizasyon ve cilalama süreciyle elde edilmiştir. Bu parlak yüzey, anodizasyon işleminden geçen diğer Apple ürünleriyle eşit sertliktedir. Ancak zamanla yüzeyin üzerinde küçük çizikler oluşabilir. Bu yüzden, iPhone’unuzu korumak için sunduğumuz kılıflardan birini kullanmanızı öneririz’ şeklinde bir açıklamada bulunan Apple, ‘madem bu kadar paranız var, kılıfımızı da alırsınız herhalde’ cümlesinin biraz daha kibarlaştırılmış halini kullanmış gibi geldi bana. 

Yine de bu uyarıyı dikkate almak lazım. Zira bu renk alternatifi sebebiyle iPhone 7 alacak birçok kullanıcının olacağını düşünüyorum. Zamanla oluşan çizilmelerden sonra keyfinizin kaçmaması için Apple’ın uyarısını dikkate almaktan başka bir çaremiz yok gibi.

(okuyabilmek için mikroskoba ihtiyacınız olabilir, daha rahat okumak için isterseniz Apple'ın resmi sitesindeki iPhone 7 bölümünü ziyaret edebilirsiniz -en alt kısımda bulunuyor-)

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0