Apple'ın 2 Yeni iPad Modeli Üzerinde Çalıştığı Ortaya Çıktı

19
5
5
2
0
Düzenli yazılım desteği sunan şirketlerden biri olan Apple'ın tablet cihazları iPad'lere iki yeni modelin ekleneceği bugün açığa kavuştu. Yeni iPad modellerinin Pro sınıfında olacağı söyleniyor.

Teknoloji sektörü üreticilerinin cihazlarını piyasaya sürmeden önce resmi kayıtlarını gerçekleştirmeleri gerekiyor. Bu kayıtların gerçekleştirilmesiyle beraber ise bu şirketlerin yeni cihazlarının özellikleri internet ortamında yayınlanıyor.

Silikon Vadisi devi Apple'ın tabletleri iPad'ler, günlük kullanımda fazlasıyla yeterli gelirken iş kullanımında ise etkileyici sonuçlar ortaya koyabiliyor. Neredeyse her kullanım planına uyum sağlayabilen iPad'ler, şu an için tablet sektörünün lider koltuğunda oturuyor.

yeni ipad sızıntı

Bugün ortaya çıkan iPad modellerinin iPadOS işletim sisteminin 13. versiyonu ile (iOS 13 gibi) çalıştıkları belirtiliyor. A2200 ve A2232 model numaralarına sahip olan yeni iPad'lerin Pro model olacağı da söyleniyor.

Söyledikleri büyük oranda doğru çıkan ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo, bahsettiğimiz 2 yeni iPad modelinin içerisinde bulunduğumuz yılın 4. çeyreğinde veya 2020 yılının 1. çeyreği içerisinde seri üretime geçmesini bekliyor.

yeni ipad sızıntı

Yeni iPad'lerle beraber Apple bilgisayarları için de kayıt yapıldığı gözüküyor. Ne var ki burada listelenen model numaraları hâlihazırda piyasada olan Mac cihazlara ait. Sonbahar aylarında yayınlanacak olan macOS Catalina işletim sistemi için Apple bilgisayarlarının tekrardan kayıt altına alınmış olabileceği ve bu sebeple bu listede yer aldıkları düşünülüyor.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2019/07/27/two-new-ipad-models-eec-certification/
19
5
5
2
0
Emoji İle Tepki Ver
19
5
5
2
0