Apple'ın Muhteşem Kampüsü Apple Park'a Ait Drone Görüntüleri Yayınlandı

30
3
1
0
0
Drone pilotu Matthew Robert'ın öncülüğünde; Apple'ın sıkça konuşulan dev çalışma alanı Apple Park'a kuş bakışı göz atalım.

Günümüzde devasa şirketlerin prestij ölçütlerinden biri de kuşkusuz ki çalışanlarına sunduğu olanaklar ve şirket kültüründen izler taşıyan devasa çalışma alanlarıdır. Öyle ki şirketin kariyer hedefleri bir yana çalışanlarına verdiği değer de bu tür şirketlerde çalışmak için can atan dehaların seçim aşamasında en çok önem verdiği faktörlerden biridir.

Geçtiğimiz yıllar boyunca Google’dan duymaya alışık olduğumuz devrimsel çalışma ortamları ve şirket kültürüne dair yapılmış başarılı adımların bir benzeri de bu sıralar Apple cephesinden geliyor.

Apple, Apple Park adını verdiği devasa yapısı ile sektördeki başarısını çalışanlarına verdiği değer ile de destekliyor. Tam 175 dönümlük kampüs benzeri yapısında sayısız ofis ve son teknoloji AR-GE tesisleri bulunan yapı, uzaktan bakıldığında bir uzay gemisini andırsa da 165 metre çapındaki bina, içerisinde kusursuz bir yaşam alanı barındırıyor. Tiyatrosundan fitness salonuna kadar çalışanların tüm ihtiyacını kusursuz bir şekilde sağlayan Apple Park, her genç dehanın hayallerini süslüyor.

Tabii bu tür bir kampüs alanını size yalnızca sözlerle anlatmak yeterli olmayacaktır. Dilerseniz Drone pilotu Matthew Roberts’ın son uçuşundan görüntülerle Apple Park’ı birlikte keşfedelim.

Kaynak : https://www.puregreenmag.it/apertura/apple-park-ecco-come-e-oggi-il-nuovo-quartier-generale/
30
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
30
3
1
0
0