Bir Beyaz Balina, Denize Düşen iPhone'u Sahibine Geri Teslim Etti (Video)

88
5
4
2
2
Norveç'te yaşanan şaka gibi olayda bir beyaz balina, denize düşen iPhone'u suyun altında yakalayarak sahibine teslim etti.

Beyaz balinalara dikkat çekmek isteyen halkla ilişkiler ekibi, son günlerde fazla mesai yapıyor diyebiliriz. Zira sadece son 10 gün içinde birbirinden enteresan iki beyaz balina hikayesi haber sitelerini doldurdu. Beyaz balinalarla ilgili olarak paylaşılan son hikaye ise hem balinaların zekası hem de insanlarla etkileşimi açısından sizi fazlasıyla şaşırtabilir.

Norveçli yetkililer, Rus Deniz Kuvvetleri tarafından casusluk yapması için eğitilmiş olabileceği düşünülen bir beyaz balina ile etkileşime girdiklerini açıkladılar. Bu durum size anlamsız geldiyse Instagram ve Reddit’te paylaşılan beyaz balina videosunu mutlaka izlemelisiniz. Zira bir gün denize bir eşyanızı düşürdüğünüzde bu video aklınıza muhakkak gelecektir.

Hikayeye göre Norveç açıklarında bir kişi, yanlışlıkla iPhone’unu denize düşürüyor. Beyaz balina, telefonun ardından deniz dalıyor ve onu yakalayarak yeniden yüzeye çıkarıyor ve sahibine teslim ediyor. Telefon çalışmaya devam ediyor mu bilemeyiz ancak buradaki odak nokta telefonun çalışmasından ziyade balinanın muhteşem hareketi. Videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

()

Kaynak : https://bgr.com/2019/05/06/beluga-whale-iphone-video/
88
5
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
88
5
4
2
2