Bir Tasarımcı, BMW i8’in Hayali M Versiyonunu Tasarladı

38
19
9
4
2
BMW’nin M serisi, güç ve performans bakımından diğer modellerinden ayrılıyor. Bir tasarımcı, BMW’nin hibrit spor otomobili olan i8’in bir M versiyonu olsaydı nasıl görüneceğini yaptığı bir tasarımla ortaya koydu.

BMW’nin hibrit bir spor otomobil olan i8 modeli, piyasaya çıktığından beri dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Hem tasarımı hem de sağladığı performansla oldukça beğenilen i8’in yeni modellerinin gelmeyeceği ise geçtiğimiz günlerde BMW tarafından açıklanmıştı.

i8 yerine yeni modeller geliştirmek isteyen Bavyeralı otomobil üreticisi, geçtiğimiz haftalarda Vision M Next Concept adında yeni bir otomobil duyurmuştu. Bu otomobil, i8 modelinin halefi olacak gibi duruyor. İddialara göre ise bu modelin adı i12 olacak. Peki, BMW i8'in bir M versiyonu olsa nasıl görünürdü? 

BMW i8’in hayali M versiyonu:

Bir tasarımcı, bu yeni BMW konsept tasarımlarından ilham alarak firmanın belki de hiçbir zaman üretmeyeceği bir araç olan “i8 M” modelini hayal etmiş ve i8 modelinin bir M versiyonu olsa nasıl görünürdü sorusuna cevap verecek nitelikte i8 M modelini tasarlamış. Car Lifestyle tarafından paylaşılan bu hayali i8 M tasarımı, açıkça söylemek gerekirse BMW i8’i muhteşem bir görünüme kavuşturuyor.

Hâlihazırda oldukça sportif ve şık olan i8 modeli, simsiyah gövde rengi ve detayları, alçaltılmış süspansiyon, geniş hava girişleri gibi farklı donanımlar ile bu hayali tasarımda çok daha sportif bir görünüme sahip olmuş durumda. Aracın büyük jantları ve kaputtaki hava girişleri gibi detaylar da aracın sportifliğini bir miktar daha yukarıya çekmiş durumda.

Vision M Next Concept: 

Evet, BMW yetkilileri i8’in yakın bir gelecekte sonlanacağını bildirdi ancak Alman otomobil üreticisinin son konsept aracı olan Vision M Next Concept’te i8’den esintiler oldukça fazla. Örnek vermek gerekirse i8 modelinin en dikkat çeken taraflarından birisi olan yukarıya doğru açıklan kapılar bu modelde de olacak.

Kaynak : https://tr.motor1.com/news/368267/bmw-i8-m-versiyonu-nasil-gorunurdu/?utm_source=RSS&utm_medium=referral&utm_campaign=RSS-all-
38
19
9
4
2
Emoji İle Tepki Ver
38
19
9
4
2