Microsoft, Ayda 15 TL'ye Yüzlerce Oyun Sunan '3 Yıllık Game Pass' Aboneliğini Kapattı

75
17
5
2
2
1 veya 3 yıllık Xbox Game Pass aboneliği alınmasını sağlayan açık, Microsoft tarafından giderildi.

Geçtiğimiz yıllar ile birlikte yavaş yavaş hayatımıza girmeye başlayan Xbox Game Pass, oyun dünyası içerisinde kendisine oldukça önemli bir yer edinmiş durumda. Yurt dışında, aylık yaklaşık olarak 15 dolardan satılmakta olan Xbox Game Pass Ultimate üyeliği, ülkemize özel olarak düzenlenmiş olan bir yerel fiyatlandırma politikası ile birlikte aylık 45 TL'den sunuluyor.

Xbox Game Pass Ultimate üyeliği, resmî sitesinde her ne kadar sadece 'bir aylık' seçeneği ile satılıyor olsa da oldukça kolay bir strateji ile bir yıllık, hatta üç yıllık almak mümkün(dü). Ne yazık ki artık kötü bir haberimiz var:

GÜNCELLEME: Microsoft, 585 TL'ye 3 yıllık Game Pass alınmasına yol açan açığı kapattı

Yaptığımız son kontrollerde Xbox Game Pass aboneliğini 3 yıllık almanızı sağlayan açığını kapattığını görüyoruz. Artık aşağıda bahsettiğimiz adımların geçerli olmadığını belirtelim.

Nasıl 3 yıllık Xbox Game Pass aboneliği alabiliyorduk?

  • Adım#1: Hesabınızda herhangi bir Xbox Game Pass üyeliğinin bulunmadığından emin olun.
  • Adım#2: Microsoft'un resmi internet sitesine girin.
  • Adım #3: Burada "Plan Seçin" sekmesi altında 1 aylık ve 3 aylık Xbox Live Gold aboneliği olduğunu göreceksiniz. Önce 1 aylık aboneliği seçip ödeme ekranı karşınıza çıktığında ödeme yapmadan ekranı kapatın. Daha sonrasında ise 3 aylık aboneliği seçerek yine aynı şekilde ödeme ekranındayken ödeme yapmadan kapatın. (Sekmeyi kapatırsanız bütün işlemi baştan yapmanız gerekiyor.)
  • Adım#4: Tekrar plan seç sekmesine tıkladığınızda bu kez 12 aylık Xbox Live Gold aboneliğini görebilirsiniz. 12 aylık aboneliği seçerek ödemenizi yapın.
  • Adım#5: Xbox hesabınıza giderek yinelenen ödemeyi kapatın. (Biraz aşağıda nasıl kapatacağınızı açıkladık)
  • Adım#6: Adım#3,4 ve 5'te yaptıklarınızı 2 kez daha tekrar ederek toplamda 36 aylık Xbox Live Gold aboneliğinizi hesabınıza ekleyin.
  • Adım#7: Microsoft'un resmi sitesinden 1 aylık Xbox Game Pass Ultimate aboneliği satın alın.

Tüm adımlar tamamlandığında Adım#7'de aldığınız Game Pass Ultimate aboneliği sayesinde toplamda 37 aylık Xbox Game Pass Ultimate sahibi oluyordunuz. Yani var olan Xbox Live Gold aboneliğiniz Game Pass aboneliğine dönüşüyordu.

75
17
5
2
2
Emoji İle Tepki Ver
75
17
5
2
2