Bir YouTuber’ın Takipçilerinin Google Haritalar’ı Kullanarak Yaptığı Eşek Şakası

96
42
10
4
4
Ice Poseidon isimli bir YouTuber'ın takipçileri, hiç hoş olmayan bir şaka yapmaya kalktılar. YouTuber'ın evini evsizler barınağı olarak Google Maps üzerinde işaretleyen takipçiler, yoksul insanların bölgeye akın etmesine neden oldular.

İnternet fenomenleri son dönemlerde iyiden iyiye popüler oldular. Ciddi paralar kazanan YouTuber'lar neredeyse her yaptıklarıyla olay oluyorlar. Bu kez bir YouTuber'ın fanları, hiç de hoş olmayan bir şakaya neden oldular.

Paul Denino isimli bir YouTuber, sosyal medya platformlarında kullanılan ismi olan "Ice Poseidon" ile daha çok biliniyor. Bu kullanıcının takipçileri, canlı yayınlar sırasında YouTuber'ın evine pizza gönderiyorlar, çeşitli şakalar yapıyorlar. Ancak bu kez yapılan bir şaka, amacının çok dışına çıkarak başka bir boyuta erişti.

youtuber

Ice Poseidon'un takipçileri, Google Maps uygulamasını kullanarak Paul Denino'nun evini bir evsizler barınağı olarak işaretlediler. Şakayı biraz daha inandırıcı kılmak isteyen takipçiler, evin ismini "Ice Poseidon Evsizler Barınağı" olarak belirlediler ve Google Maps'e bazı fotoğraflar eklediler. Eklenen fotoğraflar yatak, battaniye, çöp kutuları ve yemek yeme alanları gibi doğal yaşam bölümlerini içeriyordu. Bunlarla da yetinmeyen takipçiler, bölgeye çok sayıda inceleme eklediler.

google haritalar

Bu durum, kısa bir süre içerisinde evsizler tarafından duyuldu ve insanlar bu adrese akın etmeye başladılar. Konuyla ilgili yerel bir haber merkezine açıklamalarda bulunan YouTuber, bu durumun gerçek olmadığını ve takipçileri tarafından yapılmış olan bir eşek şakası olduğunu açıkladı. Olayın aydınlatılmasıyla birlikte yoksul insanlar, bölgeyi yavaş yavaş terk etmeye devam ediyorlar.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/07/31/youtube-prank-ice-poseidon-homeless-shelter-google-maps/
96
42
10
4
4
Emoji İle Tepki Ver
96
42
10
4
4