Bomba İddia: Vivo, Gelecek Ay 10GB RAM'li Bir Telefon Tanıtacak

24
10
4
1
0
Söylentilere göre Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo, gelecek ay 10GB RAM'li bir orta-üst seviye akıllı telefon tanıtacak.

Android, yüksek RAM kapasitesi isteyen ve işlemciye yük bindiren bir işletim sistemidir. Bu nedenle Android akıllı telefonların RAM kapasiteleri, iOS ya da diğer işletim sistemleri ile çalışan akıllı telefonlara göre oldukça yüksektir.

Günümüzde 6GB RAM, amiral gemi seviyesindeki bir cihaz için standart kabul edilir. Bazı üreticiler, optimizasyon sorunlarını minimuma indirmek için 8GB RAM kapasitesi sunarlar. Samsung gibi bazı üreticiler ise optimizasyonlarına güvenerek 4GB RAM’i yeterli bulurlar.

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo ise gözünü çok daha yukarılara dikmiş durumda. Söylentilere göre şirketin bir sonraki akıllı telefonu Snapdragon 660’tan güç alacak ve 10GB RAM kapasitesine sahip olacak.

2019’da özellikle Çinli markalarda 10GB RAM kapasitesi görmeyi zaten bekliyorduk. Fakat söylentiler doğruysa Vivo, 2019 yılını beklemeden gelecek ay 10GB RAM kapasiteli bir akıllı telefon piyasaya sürecek.

Siz Vivo’nun 10GB RAM’li bir akıllı telefon piyasaya sürmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce 10GB RAM kapasitesi gerçekten gerekli mi? Yoksa üreticiler, daha fazla RAM daha yüksek performans sağlar gibi bir algı yaratmaya mı çalışıyorlar?

Kaynak : https://www.tweaktown.com/news/62509/vivos-next-smartphone-feature-huge-10gb-ram/index.html
24
10
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
24
10
4
1
0