1
0
0
0
0

Bugün sizlerle, Botslab'ın Vacuum Cleaner S8 Plus modeli robot süpürgesini inceledik. Elinize toz değdirmeyecek ve ev işlerinizde büyük bir kolaylık sağlayacak olan robot süpürge, pek çok özelliğiyle şimdiden gönlümüzü kazandı. Peki bu özellikler neler?

4 litre kapasiteli çöp haznesi bulunan Vacuum Cleaner S8 Plus, alt bölümünde yer alan oynar tekerlekleri sayesinde karşısına çıkan engellere takılmıyor. 2700 PA çekim gücüne sahip robot süpürge, lidar sensörü sayesinde evinizdeki odaları da 3 boyutlu olarak modelleyebiliyor. Aynı zamanda Botslab Smart App mobil uygulaması üzerinden süpürgenin temizlik zamanlarını planlayabiliyor ve çekim gücünü de ayarlayabiliyorsunuz.

5 farklı haritayı kaydedebileceğiniz Vacuum Cleaner S8 Plus, biri sessiz mod olmak üzere dört farklı modda çalışabiliyor. Google Asistan, Alexa ve Yandex gibi sesli asistan uygulamalarıyla da uyumlu çalışabilen robot süpürgenin pil kapasitesi ise 5000 mAh.

Botslab Vacuum Cleaner S8 Plus'a erkenden sahip olmak için ve aklınıza taklan sorularınızı sormak için [email protected] mail adresiyle iletişime geçebilirsiniz. 

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0