Bu Hafta BİM'de İndirime Giren 7 Teknolojik Ürün

138
69
50
39
37
27 Temmuz aktüel ürünleri ile oyuncuları hedef alan BİM, uygun fiyata bir dizüstü bilgisayar ve tam donanımlı oyuncu ekipmanları satıyor.

Türkiye’nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan BİM, 27 Temmuz aktüel ürünleri ile müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Bugün itibari ile satışa sunulan aktüel ürünler ile dizüstü bilgisayardan akıllı bilekliğe, oyuncu mouse-klavye setinden oyuncu kulaklığına kadar pek çok ürüne uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Hometech Alfa 110A

BİM’in bu haftaki en dikkat çekici aktüel ürünlerinden biri, Hometech Alfa 110A dizüstü bilgisayar. 11.6 İnç Full HD bir ekrana sahip olan cihaz, Intel Atom Z3735F işlemciden güç alıyor ve 2GB RAM kapasitesine sahip. 32GB dahili depolama birimine sahip olan Alfa 110A ekran gücünü Intel HD Graphics’ten alıyor. Bu giriş seviye dizüstü bilgisayara sadece 599 TL’ye BİM mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Xiaomi Mi Band 2

Hem saat hem titreşim hem uydu takip hem de nabız ölçme özelliklerine sahip olan Xiaomi Mi Band 2 akıllı bileklik, 95 TL fiyat etiketi ile BİM mağazalarında alıcılarını bekliyor.

Trust Taşınabilir Şarj Cihazı

Eğer günün büyük bir bölümünü dışarıda geçiriyorsanız bir taşınabilir şarj cihazına muhakkak ihtiyacınız oluyordur. Trust’ın 12.500 mAh kapasiteli taşınabilir şarj cihazı 49.90 TL fiyat etiketi ile BİM mağazalarında satış sunuldu.

Trust Oyuncu Faresi

Eğer oyun yeteneklerinizi tamamlayan uygun fiyatlı bir oyuncu faresi arıyorsanız Trust oyuncu faresi tam size göre. Mouse pad ile birlikte satılan Trust oyuncu faresi, 24.90 TL fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda.

Trust Oyuncu Klavyesi

Oyuncu faresi olur da klavyesi olmaz mı? Trust’ın oyuncu klavyesi 27.50 TL fiyat etiketi ile BİM mağazalarında sahiplerini bekliyor.

Trust Oyuncu Kulaklığı

İyi bir oyuncu, sesin ne kadar önemli olduğunu bilir. Trust oyuncu kulaklığı, 27.50 TL fiyat etiketi ile BİM mağazalarında satış sunuldu.

Trust Tripodlu Mikrofon

Eğer kulaklık mikrofonları sizi tatmin etmiyorsa Trust’ın tripodlu mikrofonu tam size göre. Masaüstüne koyarak kolaylıkla kullanabileceğiniz bu ürüne 17.90 TL’ye sahip olabilirsiniz.

138
69
50
39
37
Emoji İle Tepki Ver
138
69
50
39
37