Bu Hafta Yayınlanan ve İzlemeniz Gereken 8 Fragman

7
5
3
1
1
Bu Hafta Yayınlanan ve İzlemeniz Gereken 8 Fragman
Aralarında A Beautiful Day in the Neighborhood, Zombieland: Double Tap gibi yapımlarında bulunduğu, bu hafta içerisinde seyircilere sunulan ve izlemeniz gereken 8 fragmanı sizlerle paylaşıyoruz.

Her hafta hazırladığımız haftanın yeni çıkan fragmanları listemizle yine karşınızdayız. Sizler için bu hafta yayınlanan ve izlenmesi gereken fragmanları derledik. Gelin bu haftanın fragmanlarına yakından bakalım.

Zombieland: Double Tap

Başlığında ‘zombi’ geçen bir film olmasına rağmen Zombieland’in bu fragmanı, içerisinde çok az aksiyon barındırıyor. İlk Zombieland’in neredeyse üstünden 10 yıl geçti ve orijinal ekip bu kıyamet temalı evrende yeniden çok eğlendi. Film 18 Ekim’de vizyona girecek.

A Beautiful Day in the Neighborhood

A Beautiful Day in the Neighborhood, bir röportajcının gözünden Bay Rogers’ın ne kadar nazik olduğunu anlatıyor. Film gerçek olaylardan esinlenerek yazıldı ve çekildi. Film 28 Kasım’da vizyona giriyor.

Gemini Man

Bir filmde bir adet Will Smith bulundurmak oldukça ehemmiyetli bir iş, Gemini Man’de ise iki adet Will Smith görüyoruz. Sonucunda ise ortaya oldukça eğlenceli bir film ortaya çıkmış gibi görünüyor. Film 11 Ekim’de vizyona girecek.

Harriet

Luke Cage’in bir bölümünü de yönetmiş olan ve aynı zamanda bir aktör de olan Kasi Lemmons, Harriet Tubman hakkındaki bu gergin biyografinin yönetmen koltuğunda oturuyor. Film 1 Kasım’da vizyona girecek.

Jojo Rabbit

Marvel’ın Yıldırım Tanrısı Thor’un son solo filmi Ragnarok’u yönetmiş olan Taika Waititi, bu filmde de yönetmen koltuğunda oturuyor ve Hitler’i II. Dünya Savaşı’nda yeniden hayal ediyor. Eğer Thor: Ragnarok’u beğendiyseniz muhtemelen bu filmi de beğenebilirsiniz. Film 18 Ekim’de vizyona girecek.

Catherine The Great

HBO, yüksek etki yaratan Chernobyl mini dizisinden sonra yeni bir mini diziyle geliyor. Dizinin başrolünde Helen Mirren yer alıyor. Dizi bu Sonbaharda vizyona girecek.

The Goldfinch

The Goldfinch, duygusal bir romanın sinema adaptasyonu olacak ve filmin zamandan zamana atladığı halde güzel bir kompozisyon oluşturduğunu görebilirsiniz. Film 26 Eylül’de vizyona girecek.

Angel Has Fallen

Serinin üçüncü filminin geleceği pek düşünülmüyordu ancak görünen o ki ikinci film büyük bir hit oldu. Üçüncü filmde yine Gerard Butler, gizli servis ajanını canlandırıyor ancak bu kez kendisi başkanı kurtarmalı. Film 23 Ağustos’ta vizyona girecek.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/7/27/8931792/new-trailers-july-zombieland-2-mister-rogers-harriet-gemini-man-2019
7
5
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
7
5
3
1
1