Zamanın Nasıl Geçtiğini Anlamayacağınız Yerli Kelime Bulmaca Oyunu: Bulmacahane

31
13
7
0
0
Daha önce geliştirdikleri uygulamalarla bir milyondan fazla kullanıcıya ulaşmayı başaran yerli geliştirici Anloft, bu kez benzersiz bir bulmaca oyunuyla karşımıza çıktı. Anloft’un Bulmacahane - Kelime Oyunu isimli oyunu, toplamda 20 binden fazla bulmaca sunuyor.

Daha önce Mindland, Run and Blast – Skyrider ve bugüne kadar yalnızca Android'de 1 milyondan fazla kullanıcıya ulaşmayı başaran Falcıhane uygulamasını geliştiren Türk girişim ekibi Anloft, yepyeni bir oyunuyla daha hem Android hem iOS kullanıcılarını bekliyor. Ekip, bu kez son zamanların popüler bulmaca oyunu temasını farklı ve eğlenceli bir şekilde telefonunuza taşıyor.

Anloft'un geliştirdiği Bulmacahane - Kelime Oyunu, iki farklı bulmaca türünün karakteristiğini tek bir uygulamada birleştiriyor. Şimdiden yüz binlerce kişi tarafından indirilen oyun, toplamda 20 binden fazla bulmacayı Türkçe, İngilizce, Almanca ve İspanyolca olmak üzere dört farklı dilde sunuyor. Oyun, her dilde 5 binden fazla bulmaca barındırıyor.

Kendinizi zorlamanızı sağlayacak bulmacalar sunuyor:

bulmacahane

Bulmacahane – Kelime Oyunu'nda yapmanız gereken tek şey size verilen ipucundan yola çıkarak doğru kelimeyi tahmin etmek. Ardından bulduğunuz kelimeyi ekranda yer alan kelime çarkındaki harfleri doğru sıralayarak oluşturmanız gerekiyor. Tabii bu çarkı cevabını bulamadığınız sorular için bir 'sallama' aracı olarak da kullanabilirsiniz. Kelimeyi hatırlamadığınız takdirde kelimenin ipucunu çarktan da yakalamak için çarkı karıştırmayı unutmayın.

Elbette bir bulmaca oyununda aranan şey oyunun her zaman kolay olması değil, giderek sizin bilginizi zorlayacak zorluğa doğru ilerlemesidir. İşte bu nedenle Bulmacahane – Kelime Oyunu, zorluğa göre sıralanmış 20 'hane' ile size kolaydan zora oldukça akıcı ancak bir o kadar da rahatlatıcı bir deneyim sunacaktır. Oyun, Türk Dil Kurumu sözlüğünden hazırlanarak yapıldığından dolayı herhangi bir hataya da yer vermiyor.

bulmacahane

Oyun içinde başarıyla üstesinden geldiğiniz sorulardan ödül olarak elmaslar kazanıyorsunuz. Kazandığınız bu elmaslar sayesinde de ileride takıldığınız, cevabını bulamadığınız veya hatırlayamadığınız herhangi bir sorunun cevabı hakkında ipucu alabiliyorsunuz. Oyun içinde aldığınız her ipucu size 50 elmasa patlıyor ve kelimenin rastgele bir harfini gösteriyor.

Tüm bunların yanı sıra Bulmacahane – Kelime Oyunu'nun sunduğu 4 farklı dil seçeneğini de kendi yararınıza da kullanabilirsiniz. Örneğin İngilizceyi öğrenme aşamasındaysanız bu oyunu oynayarak hem genel kültürünüzü genişletebilir hem de yabancı dil kelime bilginize yatırım yapabilirsiniz.

Günümüzün en büyük iki ekosistemi olan Android ve iOS için yayınlanan Bulmacahane - Kelime Oyunu'nu tamamen ücretsiz bir şekilde akıllı telefonunuza veya tabletinize yükleyebilirsiniz. Asla sıkılmazken beyin egzersizi yapabileceğiniz ve hafızanızı güçlendirebileceğiniz bu kelime bulmaca oyununu indirmek için aşağıda sunduğumuz bağlantılardan oyunu indirebilirsiniz.

31
13
7
0
0
Emoji İle Tepki Ver
31
13
7
0
0