Call of Duty: Modern Warfare'e Yeni Gunfight Modları Geleceği Doğrulandı

6
2
0
0
0
Yaklaşık 5 ay önce Call of Duty: Modern Warfare oyununa gelen Gunfight modu, oyuncular tarafından oldukça sevilmişti. Oyunun tasarım yöneticilerinden Joe Cecot, bugün Call of Duty: Modern Warfare'e yeni Gunfight modları ekleneceğini doğruladı.

1 Ağustos günü düzenlenen bir canlı yayınla Call of Duty: Modern Warfare oyununa gelen Gunfight modunu tanıtan Infinity Ward, oyunun bu modu üzerinde gerçekleşecek bazı yenilikler üzerinde çalışıyor. Klasik nişancı oyunlarındaki çoklu oyuncu modlarına benzese de Call of Duty: Modern Warfare'deki Gunfight modu, beraberinde önemli geliştirmeler ve iyileştirmeler sunuyor.

Oyunu oynayan oyuncular ve oyun toplulukları arasında oldukça popüler bir mod olan Gunfight, belli ki Infinity Ward'un yeni kozu olacak zira şirket bu modu genişletmeyi planlıyor. Daha önce de hakkında söylentiler çıkan bu modun yenileneceği, Call of Duty: Modern Warfare'in tasarım ekibinin yöneticilerinden Joe Cecot tarafından doğrulandı.

Joe Cecot: 'Gunfight modu, 3v3 seçeneğine kavuşacak'

Call of Duty Modern Warfare Gunfight

1v1'e ek olarak 3v3 karşılaşmaların geleceğini doğrulayan Cecot, oyunun geleceği hakkında başka bir bilgi vermedi. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde 4v4 karşılaşmalar hakkında bazı iddialar ortaya atılmıştı fakat bu noktada hâlihazırda kullanılan haritaların 8 kişi için küçük olduğu konusunda fikir birliğine varılmış ve iddialar asılsız olarak nitelendirilmişti.

4v4 mod gelmeyecek olsa da yeni Gunfight modlarının gelecek olması oyuncuları heyecanlandırabilir. Ayrıca geliştirici stüdyonun daha önce açıkladığı gibi 3 Aralık'ta başlayacak olan Call of Duty: Modern Warfare Sezon 1'in bir parçası olacak olan Gunfight OSP, modun daha da gelişeceğinin sinyallerini veriyor.

Oyuncuların başlangıçta bir silaha sahip olmadan başlayacağı ve etraftan mühimmat toplayacağı bir mod olacak olan Gunfight OSP, kesinlikle oyuna yeni bir hava katacak. Call of Duty: Modern Warfare Sezon 1'in yalnızca 2 gün sonra başlayacağını da hatırlatalım. Oyuna gelecek diğer değişiklikleri de önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Kaynak : https://gamerant.com/call-of-duty-modern-warfare-gunfight-3v3-1v1/
6
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
2
0
0
0