Call of Duty: Modern Warfare'in İlk Gününe Sunucu Sorunları Damga Vurdu

7
1
0
0
0
Heyecanla beklenen Call of Duty: Modern Warfare, sonunda çıktı. Ancak popüler nişancı oyunu serisinin yeni oyunu, daha ilk gününde yaşanan sunucu sorunlarıyla oyuncuları hayal kırıklığına uğrattı.

Beklenen gün geldi ve Call Of Duty: Modern Warfare artık PS4, Xbox One ve PC platformlarında satışa çıktı. Popüler seri, yeni bir başlangıç yaparak hayranları sevindirdi ancak yoğun ilgi gösterilen oyun ilk gününde sunucu sorunlarıyla karşılaştı ve birçok oyuncu, Modern Warfare'e giriş yapmakta zorlandı.

Call Of Duty: Modern Warfare, tartışmasız bir şekilde yılın en çok beklenen oyunlarından biriydi. Bu nedenle oyunun sunucu sorunlarıyla oyunculara merhaba demesi, bir miktar can sıktı. Ayrıca Call Of Duty: Modern Warfare sistem gereksinimlerini merak ediyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

 Call of Duty Modern Warfare sunucu hatası

Activision ve Infinity Ward, sorunun farkında olduğunu açıkladılar. Infinity Ward, sosyal medya hesabında Xbox One oyuncularının yaşadıkları sorundan bahsetse de, gelen bildirimlere göre sorun sadece konsollarda yaşanmıyordu ve bütün platformlar aynı sorundan muzdaripti. Ayrıca giriş sorunlarının yanı sıra çökme sorunlarıyla karşılaşan oyuncular da vardı.

Geliştiriciler sonunda durumu açıkça kabul ettiler ve Call of Duty: Modern Warfare'i oynamaya çalışan çok sayıda oyuncu olması nedeniyle yoğunluk kaynaklı problemler yaşandığını belirttiler.

Oyun yayıncıları yeterli sayıda sunuc kurmadıkları için büyük lansmanlarda bu tarz sorunlarla sıklıkla karşılaşıyorlar. Ne yazık ki Modern Warfare de aynı kaderi paylaştı.

Kaynak : https://www.forbes.com/sites/erikkain/2019/10/24/call-of-duty-modern-warfare-connection-failed--server-issues-plague-launch/#533497d974e4
7
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
1
0
0
0