Akıllı Telefonlarınız İçin Alabileceğiniz En iyi 5 Kablosuz Şarj Cihazı

44
5
5
4
3
Kablosuz şarj destekleyen bir telefonunuz varsa, bir de kablosuz şarj cihazına ihtiyacınız vardır. Biz de sizler için en iyi 5 kablosuz şarj cihazını derledik.

Kablosuz şarj eskiden nadir görülen bir teknolojiydi ve belli başlı modellerde görebiliyorduk. Artık yaygınlaşan kablosuz şarj teknolojisini kullanmanız için bir de şarj cihazına ihtiyacınız vardır. Telefon üreticileri ve aksesuar üreticileri bu ihtiyaç için bazı cihazlar piyasaya sundular.

Bix Magic Plus 7.5W Kablosuz Şarj Cihazı

iPhone X, iPhone 8, Samsung Galaxy S7, S8 gibi kablosuz şarj desteği bulunan tüm cihazları şarj eden Bix Magic Plus, 7.5W ile şarj etmesinden dolayı hızlı şarjı destekler.

Samsung Fast Charge Wireless Charger Pad

Bazı cihazlarla hızlı şarj imkanı sunan bu cihaz, ilk cihaza göre fiyat performans ürünü olarak karşımıza çıkmakta. İnternet üzerinden 65 TL'ye kadar bulabileceğiniz bu şarj pedi, kablosuz şarj cihazı için fazla para vermek istemeyenler için ideal bir ürün.

Spigen Essential F303W 9W Hızlı Kablosuz Şarj Cihazı

Alternatif aksesuar üreticisi Spigen, bu sefer de güzel bir kablosuz şarj cihazıyla karşımıza çıkmış durumda. Tüm IQ sertifikalı cihazlar için hızlı şarj desteklediğini belirten Spigen, çeşitli cihazları desteklemesiyle güzel bir seçenek gibi duruyor. Spigen Essential'ı internet üzerinde 200 TL gibi bir fiyata bulabilirsiniz.

UGREEN Qi Hızlı Şarj Destekli 10W Kablosuz Şarj Cihazı

Pek çok telefonda yer alan kablosuz şarj modülünü destekleyen UGREEN Qi, hızlı şarj desteği sunmasıyla kablosuz şarj teknolojisinde bulunan tabuları yıkmayı başarıyor. Yüksek ısı, akım ve voltaj koruması bulunan cihaz, prize veya USB portuna bağlanabilir.

UGREEN Qi 24W Kablosuz Şarj Cihazı - Stand

Hem telefon standı hem de kablosuz şarj olarak kullanılabilen UGREEN Qi şarj cihazı, işlevsel kıllanımının yanında hızlı şarj teknolojisini de destekler. Alüminyum ve akrilik malzemelerinden yapılan şarj cihazı, sağlam yapısı ile seyahatlarinizde de kullanabileceğiniz bir aparattır.

Bu ürünler dışında diğer şarj aletlerine de göz atmak istiyorsanız, buraya tıklayarak teknostore sayfasına ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.androidcentral.com/best-wireless-charging-pads-galaxy-s8
44
5
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
44
5
5
4
3