Chewbacca’nın Aktörü Peter Mayhew, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan Anıldı

14
2
1
1
1
Chewbacca’nın Aktörü Peter Mayhew, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan Anıldı
Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden, Star Wars filminden tanıdığımız Chewbacca’nın aktörü Peter Mayhew, astronotlar tarafından yad edildi.

Yeryüzündeki Star Wars hayranları, Chewbacca karakterine hayat veren Peter Mayhew’un vefatının ardından sarsıldı. NASA astronotu Nick Hauge ise 30 Nisan 2019 tarihinde aramızdan ayrılan Peter Mayhew’u Uluslararası Uzay İstasyonunda, yalnızca astronotların yapabileceği şekilde onurlandırdı. Astronot Nick Hauge, Chewbacca’yı ait olduğu yerde, uzayda fotoğrafladı.

Nik Hauge’ın Twitter üzerinden paylaştığı fotoğrafta “Aynı zamanda Chewbacca olarak da bilinen Peter Mayhew’u, @Space_Station’da (Uluslararası Uzay İstasyonu) anıyorum. Tüm nesillerden kaşiflere ilham kaynağı olduğun için teşekkür ederiz Peter” ifadeleri yer aldı.

Hauge’ın seçtiği fotoğrafta Peter Mayhew’u Chewbacca kostümü içerisinde, maskesiz bir şekilde görebiliyoruz. Fotoğrafın arkasında bulunan masmavi Dünya ise hayranları Star Wars filmlerine götürmeye ve duygulandırmaya yetecek düzeyde.

Kaynak : https://www.space.com/astronaut-honors-star-wars-peter-mayhew-in-space.html
14
2
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
14
2
1
1
1