İkonik Korku Serisi 'Çığlık', Yeni Bir Filmle Geri Dönmeye Hazırlanıyor

19
2
2
2
1
Tüm zamanların en popüler korku serilerinden 'Çığlık'ın, yeni bir filmle geri dönmeye hazırlandığı konuşuluyor. Seri katil 'Ghostface' katliama kaldığı yerden devam edebilir.

Çocukluğumuzun kabuslarından biri olan 'Çığlık' serisi, 4 filmden ve 3 sezonluk bir dizinin ardından geri dönmeye hazırlanıyor. Yeni uzun metrajlı filmin, serinin devamı mı yoksa yeni bir başlangıç mı olacağı henüz bilinmiyor.

Çığlık serisinin ilk filmi 1996 yılında gösterime girdi. Yönetmen Wes Craven, yazar Kevin Williamson ve yetenekli oyuncu kadrosu, seri katil türünü canlandırmaya yardımcı oldu. Özellikle ikonik maskesiyle 'Ghostface' karakteri dünya çapında tanınıyor ve hayranlar, yönetmen Craven'in 2015'te hayatını kaybetmesinin ardından serinin geleceğini merak ediyordu.

Diğer birçok korku yapımının aksine oyuncu kadrosu ve ekip, Çığlık serisine sadık kaldı. Craven tüm filmleri yönetirken, Neve Campbell, Courteney Cox ve David Arquette gibi isimler 4 filmin tamamında rol aldı.

çığlık dizi mtv

Korku serisi son olarak 2015 yılında, MTV'de dizi olarak yeniden tasarlandı. Dizinin hikayesi Çığlık markasının haklarına sahip olmasına rağmen izleyici çekmekte zorlandı ve 3. sezonda tamamen yeni bir anlatıyla döndü. Ne yazık ki dizi 3. sezonun yayınlanmasının ardından gerilemeye devam etti ve bu yılın başlarında MTV'nin kardeş kanalı VH1'e geçiş yaptı.

Serinin yıldızlarından Neve Campbell geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada, imkansız olmasa da Wes Craven'siz bir Çığlık 5'te oynamanın zor olacağını söylemişti. Diğer yandan David Arquette, 5. filmin Craven'e bir hediye olabileceğini düşünüyor. Çığlık serisinin geleceği şimdilik belirsiz olsa da, yakında daha fazlasını öğrenmemiz olası görünüyor.

Kaynak : https://comicbook.com/horror/2019/11/07/scream-new-movie-sequel-reboot-ghostface-wes-craven/
19
2
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
19
2
2
2
1