Coca Cola, League of Legends'a Özel Kola Duyurdu

17
10
3
1
0
Coca Cola,  League of Legends'a özel bir kola üretti. "Coca Cola Ultimate Zero Sugar" olarak isimlendirilen bu ürün, bazı ülkelerde satışa sunulmuş durumda.

League of Legends'ın geliştiricisi Riot Games ile Coca Cola arasında dikkat çeken bir iş birliğine imza atıldı. Bu iş birliği kapsamında, "Ultimate Zero Sugar" olarak isimlendirilen yepyeni bir kola piyasaya sürüldü. Sınırlı sayıda üretilecek ürün, tahmin edebileceğiniz üzere orijinal Coca Cola'dan farklı bir tada sahip olacak.

Bir içeceğin tadını tarif etmek pek de kolay bir şey değil. Yapılan açıklamalar ise özel üretim Coca Cola'nın tadını tahmin etmemizi tamamen engellemiş durumda. Yapılan açıklamaya göre Coca Cola Ultimate Zero Sugar, League of Legends'ın deneyim puanlarının tadını temsil edecek. Ürüne ulaşmayı başaranlar, bu tadın nasıl olduğunu öğrenme imkanı yakalayacaklar.

İş birliği, League of Legends içinde de bazı yeniliklere ev sahipliği yapacak

coca cola ultimate zero sugar

League of Legends'ın 7 Haziran - 18 Temmuz arasında gerçekleştireceği lig kapsamında oyuncular, Coca Cola ile Riot Games arasındaki iş birliğinin bazı parçalarını görecekler. Bu bağlamda; verilen görevleri tamamlayan oyuncular, bazı oyun içi ifadelere erişme imkanı yakalayacaklar. Bu görevler ve kazanılacak ifadeler şöyle:

  • Ultimate Teamplay ifadesi: Bir oyunda 7 asist yapılması halinde kazanılacak.
  • Ultimate Gain ifadesi: Bir oyunda 12 bin altın toplanması halinde kazanılacak.
  • Ultimate Tempo ifadesi: Bir oyunun 20 dakikadan kısa sürede galibiyetle tamamlanması halinde kazanılacak.

Coca Cola Ultimate Zero Sugar, ABD başta olmak üzere Kanada, Çin, Güney Kore, Afrika ve Latin Amerika ülkelerinde satışa sunuldu. ABD'deki tüketiciler, şekersiz versiyona ek olarak şekerli versiyonu da tüketebilecekler. Özel seri kolanın aralarında Türkiye'nin de olduğu Avrupa ülkelerine gelip gelmeyeceği belli değil.

Kaynak : https://www.theverge.com/2023/6/7/23750970/riot-league-of-legends-coke-zero-sugar-ultimate
17
10
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
10
3
1
0