Deadpool 2'nin Yönetmeni Leitch'e Göre Deadpool 3, +18 Sınırlaması Gerektirmeyecek

41
27
8
4
3
Deadpool 2’nin yönetmeni David Leitch, serinin geleceği hakkında konuştu. Film yapımcısı ve yönetmeni Leitch, olası üçüncü filmin yetişkinlere yönelik olduğunu belirten "R-Rated" ifadesini almasının gerekli olmadığını düşündüğünü söyledi.

Amerikan Sinema Filmleri Derneği’nin belirlediği derecelendirmelerden biri olan "R-Rated" ifadesi; filmde cinsellik, küfür ve şiddet gibi çocukların izlemesinin uygun olmadığı ögelerin varlığını göstermek için kullanılıyor. Hepimiz biliyoruz ki Deadpool, bu saydığımız üç şeyi de fazlasıyla seven bir karakter ve dolayısıyla Deadpool filmleri de bu yaş sınırlamasını almış durumda.

Disney, Fox’u satın aldığından beri çenesi düşük kahramanımız Deadpool’un hayranları, karakterin yaş sınırlamasını delip geçen hareketleriyle Marvel Sinematik Evreni’ne nasıl dâhil edileceğini merak ediyordu. Leitch, “Karakterimiz 'R-Rated' ifadesini almış durumda. Dolayısıyla ille de Marvel Sinematik Evreni’nin bir markası olmak zorunda değil ancak karakterin mutlaka yetişkinlere yönelik olması gerektiğini de düşünmüyorum. Bunlarla birlikte Disney, yalnızca 13 yaş sınırlaması olan filmler yapmak zorunda da değil” dedi.

Deadpool

Disney’in CEO’su Bob Iger, daha önce Fox’ta olduğu gibi R-Rated ifadesini almış Marvel filmleri yapacaklarını belirtmişti. Daha önce yeni ve yetişkinlere yönelik bir Marvel Studios markası çıkabileceği spekülasyonları ortalıkta dolaşıyordu ancak hâlâ konuyla ilgili yeni bir bilgi gelmedi. Deadpool filmleri hakkında önemli isimlerden gelen bu açıklamalar sonrası serinin muhtemel 3. filminin yine yaş kısıtlamasıyla karşı karşıya kalıp kalmayacağını önümüzdeki süreçte hep birlikte göreceğiz.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/08/05/deadpool-3-not-necessarily-r-rated-disney-mcu-marvel
41
27
8
4
3
Emoji İle Tepki Ver
41
27
8
4
3