Doctor Who'nun Yeni Sezonundan İlk Fragman Geldi: Sevilen 'Doctor' Geri Dönüyor! [Video]

30
1
1
0
0
BBC'den Doctor Who ile ilgili çok önemli açıklamalar geldi. Dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı açıklandı. Ayrıca karakterlerle ilgili olarak spoiler içeren bilgiler de paylaşıldı.

Yıllardır hayatımızın içerisinde olan ve dünyanın en popüler dizileri arasında yer alan Doctor Who ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Dizinin tüm haklarını elinde tutan BBC, fenomen dizinin Kasım 2023'te 3 özel bölüm olarak geri döneceğini açıkladı. Yeni bölümlerden ilk fragman da geldi.

BBC tarafından yapılan açıklama, yalnızca yeni bölümler ile ilgili değildi. Diziden sorumlu isimler arasında yer alan Russell T. Davies, karakterlerle ilgili de açıklamalarda bulundu. Gelin hep birlikte o açıklamalara detaylıca bakalım.

David Tennant, Doctor Who'ya geri dönüyor!

Doctor Who

BBC tarafından yapılan açıklamalarda, David Tennant'ın projeye tekrar dahil olacağı belirtildi. Aslında 2005-2010 yılları arasında Onuncu Doktor olarak karşımıza çıkan Tennant'ın üçleme için diziye tekrar döneceği zaten söyleniyordu. Yapılan açıklamada, David Tennant'ın "On Dördüncü Doktor" olarak rol alacağı resmen duyuruldu. Daha öncelerde On Dördüncü Doktor olarak anılan Ncuti Gatwa ise On Beşinci Doktor olarak karşımıza çıkacak.

Doctor Who'nun sorumluları arasında yer alan Russell T. Davies, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "David Tennant'ın ortaya çıkışının bir şok olduğunu düşünüyorsanız, çok daha fazla sürprizimiz var! Ncuti Gatwa'nın On Beşinci Doktor'a giden yolu; gizem, korku, robotlar, kuklalar, tehlike ve eğlence ile doludur! Ve harika Donna Noble'ın dönüşüyle nasıl bir bağlantısı var? Nasıl, ne, neden? Spekülasyon yapmanız için bir yıl veriyoruz!"

Doctor Who'nun yeni bölümleri için hazırlanan ilk fragman:

On Üçüncü Doktor yenilemesi için paylaşılan video:

Kaynak : https://www.doctorwho.tv/news-and-features/david-tennant-is-the-fourteenth-doctor
30
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
30
1
1
0
0