Durmak Yok: Regnant eSports CS: GO Takım Kadrosu Belli Oldu

16
5
4
1
0
Durmak Yok: Regnant eSports CS: GO Takım Kadrosu Belli Oldu
Daha önce Dota 2 ve NBA 2K oyunlarında ulusal ve uluslararası turnuvalara katılacağını duyurduğumuz yerli e-spor takımı Regnant eSports, yarışacağı kulvarlar arasında CS:GO’yu da ekledi. Regnant’ın resmî Twitter hesabından yapılan paylaşımda Counter Strike: Global Offensive kadrosu tanıtıldı.

Webtekno, e-spor dünyasındaki yerli takımlardan olan Regnant eSports’un resmî sponsoru olmuştu. Dota 2 ve NBA 2K gibi farklı türdeki oyunlarda takımları bulunan Regnant eSports, şimdi de popüler FPS (birinci şahıs nişancı) oyunu Counter Strike: Global Offensive kadrosunu duyurdu.

Kardeş şirketimiz olan Masomo’da çalışan Anıl Kıral tarafından kurulan Regnant eSports, Türkiye Dota 2 topluluğundaki yetenekli oyuncularıyla WGC Xi’an ve Disney Major açık elemelerinde son sekize kalmayı başarmıştı. Ana sponsoru olduğumuz e-spor kulübü, daha büyük başarılara imza atabileceğini de burada göstermişti.

Hedefleri arasında başta Dota 2 olmak üzere birçok oyunda uluslararası turnuvalarda ülkemizi temsil etmek olan takımımızın resmî Twitter hesabından yapılan paylaşımda #bizimlehükmet etiketi altında CS:GO takım üyeleri tanıtıldı. CS:GO takımında yer alan üyeler ise şöyle:

  • Alper “pawkeR” Balcı
  • Duhan “hopest4r” Demir
  • Barkın “justSunta” Arslan
  • Tarık “shengel” Şengel
  • Ahmet Enes “priNNteRoff” Yazıcı.

Ana sponsoru olduğumuz Regnant eSports’un birçok başarıyı göğüslemesini içtenlikle diliyoruz. Siz de Regnant’ı Facebook, Twitter ve Instagram sayfalarından takip ederek destekleyebilirsiniz.

Kaynak : https://twitter.com/regnantesports/status/1156609320798380032?s=19
16
5
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
16
5
4
1
0