EA'den PlayStation 5'in Tüyler Ürpertici Gerçeklikte Grafikler Sunacağını Gösteren Video

143
40
15
13
5
EA, oyunlarda grafik seviyesini bambaşka bir noktaya taşıyacak yeni saç işleme teknolojisini gösteren bir video yayınladı. Teknolojiyi ilk olarak PlayStation 5 ve Xbox Two'da görebiliriz.

Konu animasyon filmleri olduğunda grafik noktasında kafalarda hiçbir soru işareti kalmadığını söyleyebiliriz. Gerek yüzlerdeki dokular, gerek saçlardaki detaylar, gerek nesneler olsun son derece kaliteli ve gerçekçi duruyor. Buna karşın oyunlarca özellikle yüz dokuları ve saçlar oldukça yapay bir görünüme sahip.

Electronic Arts (EA), Digital Illusions CE (DICE) tarafından geliştirilen ve yeni nesil oyun donanımlarıyla çalıştırılabileceği düşünülen yeni saç işleme teknolojisi için bir tanıtım videosu yayınladı.  EA'nın Frostbite grafik motorunu kullanan yeni saç işleme teknolojisi, saçların yalnızca daha gerçekçi görünmesini değil, aynı zamanda dinamik bir yapıya kavuşmasını sağlıyor.

Electronic Arts, videoda gösterilen teknolojiyi izole bir motorda çalıştırıyor olsa da teknolojinin gerekli optimizasyonlar sağlandığında dinamik bir oyunun içinde gerçek zamanlı olarak da kullanılabileceği tahmin ediliyor. Henüz detayları bilinmeyen PlayStation 5 ve Xbox Two’nun söz konusu teknolojiyi desteklemesi sürpriz olmayacaktır.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/ps5-and-xbox-two-could-perfectly-render-creepy-mannequins-with-lush-hair
143
40
15
13
5
Emoji İle Tepki Ver
143
40
15
13
5