Usta Bize Çift Kaşarlı: Her Bütçeye Uygun Tost Makinesi Tavsiyeleri

10
4
1
0
0
Akşama doğru ansızın acıktığınızda ya da hızlı bir kahvaltı yapmak istediğinizde tercih edilen ilk yiyecek tosttur. Pek çok farklı yapım yöntemi olsa da kaliteli bir tost makinesi ile hazırlanmış olan bir tostun lezzeti hiçbir şeye benzemez. Listemizi inceleyerek kendi bütçenize uygun kaliteli bir tost makinesi bulabilirsiniz.

Hiçbir şey bir tatil gününde uzun uzun keyifle yapılan bir kahvaltının yerini tutmaz ama hayat işte. İşe yetişeyim derken hızlı bir kahvaltı yapmak gerekiyor ve akla gelen ilk yiyecek de çoğu zaman tost oluyor. Evinize alacağınız kaliteli bir tost makinesi ile damak tadınıza uygun tostlar hazırlayabilirsiniz. Tost makinesi seçenekleri son yıllarda farklı özellikler eklenerek geniş bir ürün yelpazesi oluşturmayı başardılar.

Her şeye rağmen en iyi tost makinesi, sizin bütçenize ve ihtiyaçlarınıza en uygun olandır. Bu nedenle her bütçeye uygun tost makinelerinden oluşan bir liste hazırladık ve ürünlerin öne çıkan özelliklerinden bahsettik. Bazıları gerçek profesyonellere göre olsa da çoğu tüm kullanıcılara uygun ürünlerden oluşuyor. Listemizde mutlaka kendinize uygun bir tost makinesi bulacaksınız. 

Her bütçeye uygun tost makinesi tavsiyeleri:

  • Breville Sandviç Ve Tost Makinesi
  • Tefal Gourmet Minute
  • Fakir Pionty Tost Makinesi
  • Grundig Tost Makinesi
  • Karaca Future Granit Tost Makinesi
  • Arzum Izgara Ve Tost Makinesi
  • Sunny Tost Makinesi
  • Awox Orion Tost Makinesi
  • Sinbo Tost Makinesi
  • Awox Sole Mini Tost Makinesi

Dört kat dayanıklı kaplama yapısı: Breville Sandviç ve Tost Makinesi

Breville Sandviç Ve Tost Makinesi

İç ızgaraları Duraceramic kaplı olan Breville Sandviç Ve Tost Makinesi, diğer ürünlere göre çizilmeye karşı dört kat daha dayanıklı. Aynı kaplama sayesinde kolayca temizlenebilen ürün, 3 standart sandviç ekmeği kapasiteli. Menteşeleri ile ürünün ızgaraları açık kalacak şekilde çalıştırdığınız zaman kendinize elektrikli bir mangal hazırlamış oluyorsunuz. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Geniş, güçlü ve hızlı: Tefal Gourmet Minute

Tefal Gourmet Minute

2000 watt güçle çalışan Tefal Gourmet Minute ile aynı anda 6 adet standart boyutta tost yapabiliyorsunuz. 5 farklı ısı ayarından yiyeceğinize en uygun olanı seçerek pişirme süresini kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. Menteşeleri tam olarak açılabildiği için ürünü elektrikli mangal şeklinde kullanmak da mümkün. Kolay temizlenebilir yapısı sayesinde çok daha hijyenik bir kullanım sunuyor. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Yağ toplama haznesi ile dikkat çekiyor: Fakir Pionty Tost Makinesi

Fakir Pionty Tost Makinesi

Fakir Pionty Tost Makinesi biraz küçük ama çok güçlü. Tam 2200 watt güç ile çalıştığı için içine koyduğunuz her şeyi kısa sürede pişirebilecek kadar etkili çalışıyor. Yapışmaz ızgara yapısı aynı zamanda kolayca temizlenebiliyor. Yağ toplama haznesi, peynir ve benzeri malzemelerin pişerken çıkan sıvıyı toplayarak çok daha kolay bir temizlik imkanı sunuyor. Ürünün gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Benzersiz ızgara kaplaması: Grundig Tost Makinesi

Grundig Tost Makinesi

6 dilim standart tost ekmeği dilimi kapasiteli olan Grundig Tost Makinesi tam da geniş ailelerin aradığı bir ürün. 2000 watt güç ile çalışırken ısı ayarını dilediğini gibi ayarlamanız mümkün. Elbette tamamen açılıyor ve hızla bir elektrikli mangala dönüşebiliyor. 7 kat Quantcoat kaplaması sayesinde hem hiçbir malzemenin yapışmamasını sağlıyor hem de kolay temizlik imkanı sunuyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Geleceğin malzemesini kullanıyor: Karaca Future Granit Tost Makinesi

Karaca Future Granit Tost Makinesi

Modelin adını aldığı future yani gelecek temasını, ızgaranın kaplı olduğu granit malzeme oluşturuyor. Karaca Future Granit Tost Makinesinin ızgara bölümü çıkarılabilir ve bu sayede kolayca yıkanabilir son derece dayanıklı granit plakalardan oluşuyor. Yağ kanalı kolay temizlik sunarken, tam açılabilen menteşeleri sayesinde ürün hızla bir elektrikli mangala dönüşebiliyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Yassı tostlar istemeyenler için: Arzum Izgara Ve Tost Makinesi

Arzum Izgara Ve Tost Makinesi

Herkes tostunun ya da sandviçinin tamamen ezilmesini istemez. İşte Arzum Izgara Ve Tost Makinesi tam olarak bunu sağlıyor. Kontrol edilebilir menteşe yapısı sayesinde yiyeceklerinizi ezmeden ısıtmanız ya da pişirmeniz mümkün. Tam açılabilen menteşeleri bu ürünü bir elektrikli mangala çevirirken, 4 standart tost dilimi kapasitesi geniş ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya hazır bir alan yaratıyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Tam bir fiyat - performans ürünü: Sunny Tost Makinesi

Sunny Tost Makinesi

Sunny Tost Makinesi, gerçek bir fiyat - performans ürünü. Diğer modeller gibi dikkat çekici özellikler sunmasa da 6 standart tost ekmeği kapasitesi ile geniş ailelerin kullanımına uygun bir alan sunuyor. Üstelik 2000 watt çalışma gücü sayesinde içine koyduğunuz malzemeleri kısa sürede pişeceğinden emin olabilirsiniz. Ürünün gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

En geniş kapasiteye sahip ürün: Awox Orion Tost Makinesi

Awox Orion Tost Makinesi

Sıkı durun, Awox Orion Tost Makinesi tam 8 standart tost ekmeği kapasitesi sunuyor. Üstelik bu alana koyduğunuz malzemelerin tam olarak nasıl pişeceğiniz ayarlamanız için 6 farklı ısı kademesine sahip. Tüm bunların üzerine bir de tam olarak açılan menteşelere sahip olduğu için elektrikli mangal gibi de kullanabiliyorsunuz. Yani aradığınız her şeyi sunuyor diyebiliriz. Ürünün gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Küçük ama çok güçlü: Sinbo Tost Makinesi

Sinbo Tost Makinesi

Ben ne yapayım o kadar büyük makineyi diyorsanız buyrun size Sinbo Tost Makinesi. Bu ürün yalnızca 2 standart tost ekmeği kapasiteli. Isı ayarı yok, direkt olarak fişe takıp çalıştırıyorsunuz. Yanmıyor, yapışmıyor. Yani tek başına yaşayan kişiler için arayıp da bulamadıkları bir kullanım sunuyor. 750 watt çalışma gücü az gibi görünse bile kendi kapasitesine göre yeter de artar bir performans sunuyor. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Beyazın göz alıcı şıklığı: Awox Sole Mini Tost Makinesi

Awox Sole Mini Tost Makinesi

Awox Sole Mini Tost Makinesi de tıpkı Sinbo Tost Makinesi ufak ama güçlü bir ürün. Özel yanmaz ve yapışmaz ızgaraları ile tek kişi için dilediğiniz gibi tost yapabilirsiniz. En dikkat çeken özelliği ise beyaz olması. Bu küçük ve güçlü tost makinesi hem işini en iyi şekilde yapıyor hem de mutfağınıza şıklık katıyor. Üstelik 750 watt çalışma gücü, son derece etkili bir performans göstermesini sağlıyor. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Evde lezzetli tostlar yapmak isteyenler için her bütçeye uygun ürünlerden oluşan bir tost makinesi önerileri listesi hazırladık ve ürünlerin öne çıkan özelliklerinden bahsettik. Listemizdeki ürünleri fiyatları, farklı alışveriş sitelerinde yer alan farklı kampanyalara göre değişiklik gösterebilir. 

10
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
4
1
0
0