Epson, Yeni Akıllı Gözlüğü Moverio BT-30C'yi Tanıttı

8
6
3
0
0
Giyilebilir teknoloji marketinin her geçen gün geliştiği günümüzde bir akıllı gözlük modeli de Epson'dan geldi.

2013 yılında tanıtılan Google Glass, önümüzdeki yıllarda görebileceğimiz ve hayatımızı fazlasıyla kolaylaştıracak bir teknoloji olan akıllı gözlüğü ortaya koymuştu. Ne var ki kişisel verilerin ihlali ve yüksek olan fiyatı sebebiyle kendisine fazla kullanıcı bulamamıştı. Epson'da kendi akıllı gözlüğünü tanıtarak bu pazardaki şansını denemek istediğini ortaya koydu.

Epson'un Moverio BT-30C adını verdiği akıllı gözlük, sahip olduğu ince çerçevesiyle ilk bakışta şık bir ürün olduğunu kanıtlıyor. Diğer akıllı gözlüklerden farklı olarak, Android cihazlarla veya Windows işletim sistemine sahip bir bilgisayarla USB-C üzerinden bağlantı kurabilen ve veri akışı sağlayabilen Moverio BT-30C üstüne üstlük bunu "tak ve çalıştır" (Kablo takıldığı anda gözlük kullanılabilir hâle geliyor.) yöntemiyle yapıyor.

Aynı anda 3 uygulamaya kadar destek veren yeni Epson akıllı gözlüğünün camı/ekranı ise daha keskin ve parlak görüntü sunabilen OLED teknolojisiyle üretiliyor. Google Glass'e göre daha mantıklı bir fiyat etiketine sahip olan Epson Moverio BT-30C, 499 dolardan kullanıcısıyla buluşacak. 

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/05/08/epsons-500-smart-glasses-are-literally-powered-by-your-phone/
8
6
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
6
3
0
0