Evden Çalışmaya Alışamayanlara Ofis Ortamı Sunan Web Sitesi

18
1
0
0
0
Tasarım şirketi Kids Creative Agency, koronavirüs salgınının ardından evden çalışmaya alışamayanlara ofis ortamı sunan bir web sitesini kullanıma açtı. imisstheoffice, bir ofiste duyulabilecek tüm sesleri içeriyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle birçok kişi önlem olarak evden çalışmaya başladı. Ofiste çalışmaya alışmış kimi insanlar için evlerindeki sessizliğe uyum sağlamak zor olabiliyor. Şimdi ise bu sorunun önüne geçebilmek için bir web sitesi tasarlandı.

Kids Creative Agency adlı bir şirket tarafından yapılan imisstheoffice.eu, insanların özledikleri çalışma ortamına dönebilmeleri için tasarlandı. Siteye girip sol alt köşedeki oynat düğmesine bastığınızda ofislerde yaygın olarak duyulan sesler çalmaya başlıyor. Görsel olarak ofis ortamı sunulmasa da gözlerinizi kapatıp bir an için kendinizi ofisinizde hissedebilirsiniz.

Bu site, bir ofis ortamındaki tüm detayları sunuyor

ofis ortamı, web sitesi

Web sitesinde ofislerdeki anlaşılamayan konuşma sesleri, klavye sesi, çalışan bir fan sesi, çalan telefonlar ve çok daha fazlası var. Hatta masa tenisi oynayanlar, sinir bozucu şekilde sakız çiğneyenler ve yemek yiyenler gibi birçok detay da düşünülmüş. Sitede size sunulan harita üzerindeki objelere tıklayarak istediğiniz sesleri özel olarak da çalabiliyorsunuz.

Örneğin, su sebiline tıkladığınızda bardağı dolduran suyun sesini duyabiliyorsunuz. Fotokopi makinesine tıkladığınızda düğmelerden çıkan sesleri ve baskı sesi geliyor. Ayrıca deri sandalyeler de üzerine oturulduğunda çıkan o garip sesi veriyor. Tüm bunların yanı sıra ofisteki çalışan insan sayısını da belirleyebiliyorsunuz.

Eğer iş yerinizi seviyorsanız ve çalışma arkadaşlarınızla eğlenceli bir ofis ortamına sahipseniz, bu internet sitesi ile kısmen de olsa o ortama geri dönebilirsiniz. Üstelik her gün işe gidip gelmek zorunda da kalmayacaksınız.

Kaynak : https://www.theverge.com/tldr/2020/4/9/21215801/i-miss-the-office-sounds-white-noise
18
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
1
0
0
0