Facebook Hain Saldırı Sonrası Güvendeyim Butonunu Devreye Soktu

0
0
0
0
0
Facebook, İstanbul'da yaşanan hain terör saldırısı sonrasında çevredeki vatandaşların güvende olup olmadığını aktarabileceği "güvendeyim" butonunu devreye aldı.

Ülkemizde en fazla kullanıcı sayısına sahip olan sosyal ağ Facebook, geçtiğimiz akşam İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde gerçekleşen hain terör saldırısından sonra İstanbul'da yaşayan Facebook kullanıcılarının arkadaşlarına güvende olup olmadığını aktarabileceği "güvendeyim" butonunu devreye soktu.

Facebook kullanan ve yaşadığı yeri İstanbul olarak belirten kullanıcılar, bu butonda güvende olup olmadığını belirtebiliyor ayrıca arkadaşlarının güvende olup olmadığını merak edenler yine bu butonu onaylaması için arkadaşlarının Facebook hesabına bildirim gönderebiliyor. Aynı zamanda bu sistem üzerinde kullanıcıların Facebook'ta en son ne zaman paylaşım yaptığı bilgisi de paylaşılıyor.

Eğer siz de İstanbul'da yaşıyorsanız ve arkadaşlarınızın güvende olduğunuzu bilmesini istiyorsanız ya da bir arkadaşınızın güvende olup olmadığını merak ediyorsanız bu bağlantıya gidebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0