Fallout 76'ya Battle Royal Modu Geldi

24
8
4
2
1
Amerika'da düzenlenen E3 etkinliklerinin başlamasıyla birlikte ünlü RPG oyunlarından olan Fallout 76'ya battle royale modunun eklendiği duyuruldu.

Beklenen gün nihayet geldi çattı. Oyunseverler tarafından yakından takip edilen etkinliklerin başında gelen Electronic Entertainment Expo'nun (E3) başladığı bir haftaya giriyoruz. Etkinlikler kapsamında önümüzdeki birkaç gün, ünlü oyun yapımcılarının gelecek dönemlerdeki oyunlarını tanıma fırsatı bulabileceğiz. Şirketlerin kendi konferanslarına başlamalarıyla birlikte oyun dünyasını yakından ilgilendiren haberler gelmeye başladı. Bu haberlerden bir tanesi ünlü RPG oyunlarından bir tanesi olan Fallout cephesinden geldi.

Bethesda Softworks tarafından geliştirilen ve yayınlanan Fallout serisinin son üyesi olan ve bilgisayar, Xbox One ve PlayStation 4 oyun konsolları üzerinden oynanabilen Fallout 76 hakkında açıklamalarda bulunan yetkililer, oyuna 'Battle Royale' olarak bilinen modun ekleneceğini duyurdu. Hayatta kalma modu Nuclear Winter olarak isimlendirildi ve oyuncular 52 kişi arasından en son hayatta kalan kişi olmaya çalışacaklar.

Fallout 76 Nuclear Winter modu hakkında açıklamalarda bulunan şirket yetkililerinden Tom Mustain, oyuncuların Fallout 76'nın bu modunu 10-17 Haziran tarihleri arasında oyunu ücretsiz deneyimleyebileceklerini, Nuclear Winter modunu da oynayabileceklerini açıkladı. 

Tüm bunlarla birlikte oyunun Nuclear Winter modu ile ilgili bir de tanıtım videosu da paylaşıldı. YouTube üzerinden paylaşılan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/e3-2019-fallout-76s-nuclear-winter-battle-royale-m/1100-6467571/
24
8
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
24
8
4
2
1