FIFA 20'nin Topla ve Topsuz En Hızlı Oyuncuları Hangileri?

10
5
2
2
0
Bir YouTuber, EA'nın geçtiğimiz dönemlerde satışa sunduğu FIFA 20'nin en hızlı oyuncuları açıklamasının ne kadar doğru olduğunu test etmek istedi. Bir turnuva düzenleyen YouTuber, EA'ya oranla daha farklı bir sonuca ulaştı.

Electronic Arts geçtiğimiz haftalarda, şirketin fenomen hale gelen oyun serisi FIFA'nın son sürümü olan FIFA 20'yi piyasaya sürdü. Oyunseverlerin bir süredir heyecanla bekledikleri bu oyun, artık fiziksel olarak ve dijital platformlar üzerinden satın alınabiliyor ve aktif olarak oynanabiliyor. 

Electronic Arts, geçtiğimiz yıllarda başlatmış olduğu bir geleneği bu yıl da bozmadı ve oyun daha piyasaya sürülmeden önce, FIFA 20'nin en hızlı futbolcularını açıkladı. Yapılan açıklamalarda oyunun en hızlı futbolcularının Adama Traore (96), Kylian Mbappe (96), Leroy Sane (95), Anibal Chala (95) ve Kensuke Nagai (95) olduğu belirtildi. Bir YouTuber ise EA'nın açıklamalarının doğruluğunu test etti.

FIFA 20

YouTuber, EA'nın açıkladığı futbolcuları bir araya getirerek, futbolcuların hem toplu hem de düz koşularını karşılaştıran bir turnuva düzenledi. Ancak ilginç bir şekilde sonuçlar çok da EA'nın açıkladığı gibi çıkmadı. Dilerseniz şimdi, ilk olarak topsuz koşuları, ardından da toplu koşuları irdeleyelim.

Topsuz koşu yapan futbolcuların performansı

EA'nın açıklamalarına göre Adama Traore'nin en hızlı futbolcu olması gerekiyordu. Beklenildiği gibi de oldu. Yapılan koşu turnuvasını, Traore kazandı. Yıldız futbolcu, en yakın rakibini ufak bir farkla geçerek oyunun en hızlısı olduğunu ispatladı. Ancak EA'nın açıklamalarına göre Traore, final koşusunu Mbappe ile yapmalıydı. Fakat böyle olmadı. Mbappe, turnuvanın ikinci ayağında elendi. Traore final koşusunu, Kensuke Nagai ile yaptı.

Futbolcular, topsuz koşu turnuvasında şu şekilde gruplandırılmışlardı;

FIFA 20 topsuz koşu

İşte topsuz koşu turnuvasının YouTube'da yayınlanan videosu

Toplu koşu yapan futbolcuların performansı

YouTuber, benzer bir turnuvada bu kez futbolcuların, toplu performanslarını test etti. Şampiyon yine değişmedi. Adama Traore, toplu koşularda da FIFA'nın en hızlı oyuncusu olmayı başardı. Ancak toplu koşu yapan en hızlı ikinci oyuncu, EA'nın açıklamalarında yer bile almıyordu. Traore toplu final koşusunu, Douglas Costa ile yaptı ve yine çok az farklı önde bitirdi.

Futbolcular, toplu koşularda da aynı rakiplerle karşı karşıya gelmişlerdi. Ancak bu kez de sonuçlar, beklenildiği gibi olmadı. 

FIFA 20 toplu koşu

İşte toplu koşu yapan futbolcuların YouTube videosu

Kaynak : https://www.givemesport.com/1511866-fifa-20-speed-test-which-players-are-the-fastest-with-and-without-the-ball
10
5
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
10
5
2
2
0